Posted September 21, 2016 hej hej drugari da li neko planira da ide na ovo dešavanje preko jungle trajba? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2016 A sto (iskljucivo) preko njih? By the way,o cemu se tu radi,kakav je plan? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2016 čini mi se kao najjeftinija varijanta ,Noć veštica kod grofa Drakule na najluđem maskenbalu! 5 dana, bus+smeštaj za 59e ,ukoliko nije skočila cena na 69e,što je opet smesna cifra. LINE UP: Artan Lili Stereo Banana Grashoper MC Calavera & Manya Aero Djordje Roksic Teo Trunk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2016 Nisam zainteresovan za ovaj put, i ne bih nikome da kvarim zabavu. Ali od 5 dana, prvi je: "polazak iz Beograda u večernjim časovima....", a peti je: "dolazak u Beograd u jutarnjim časovima". Tako da je to ustvari 3 dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2016 Da,zavisno od smestaja (izbora hostela/pansiona/hotela) zavisi i cena aranzmana (59e,69e,79e,89e). Nego,poslao sam im mail,da ih pitam da li postoje restrikcije (zabrane) nekih maski na maskenbalu.Bez maske mi slaba vajda od maskenbala... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2016 Ta tri dana su sasvim dovoljna za taj mali grad i obilazak dvoraca. I ovo je jedno odlicno putovanje za male pare. Ja bih ga iskreno preporucio. Pri tom, priroda Transilvanije je neverovatna pogotovu u tom periodu jesenjih boja. A sto se tice maski, sve je dozvoljeno koliko ja znam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2016 Potvrdili su mi u odgovoru na mail,nema restrikcija maski Za one koji se dvoume jos da kazem da su rekli i da se prva rata mora uplatiti najkasnije 1.oktobra (znaci,sad u subotu). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites