Followers 0

Maroko

8 posts in this topic

Putujem u Maroko 19og okt. do 3.nov. letim za Madrid pa za Marrakech i tamo sam rezervisao hostel na 14 dana, planiram da posetim Casablancu,Fes,Chefchaouen,Saharu itd. Ko god zeli mi se pridruzi neka se javi ovde :smile: Btw imam 26.godina i nikakve predrasude prema mladima/starima,muskarcima/zenama itd.i za sve moguce izmene datuma,mesta,itd. sam spreman. Samo da se putuje :))

Malo kasnim, al hocu ja 😂

Kakvi su utisci? Ja sam razmisljala sad 29.4-13.5.2017. da idem, nasla sam bas prejeftinu kartu. Inace putujem sama, al ne znam koliko je prijatno za devojku samu da ide tamo (znam da je bezbedno, mislim na konstantna dobacivanja na ulici i vucenja za rukav).

Imas li skorije nesto zanimljivo u planu?

On 9/28/2016 at 2:24 PM, Yin_Yang said:

Putujem u Maroko 19og okt. do 3.nov. letim za Madrid pa za Marrakech i tamo sam rezervisao hostel na 14 dana, planiram da posetim Casablancu,Fes,Chefchaouen,Saharu itd. Ko god zeli mi se pridruzi neka se javi ovde :smile: Btw imam 26.godina i nikakve predrasude prema mladima/starima,muskarcima/zenama itd.i za sve moguce izmene datuma,mesta,itd. sam spreman. Samo da se putuje :))

Malo kasnim, al hocu ja 😂

Kakvi su utisci? Ja sam razmisljala sad 29.4-13.5.2017. da idem, nasla sam bas prejeftinu kartu. Inace putujem sama, al ne znam koliko je prijatno za devojku samu da ide tamo (znam da je bezbedno, mislim na konstantna dobacivanja na ulici i vucenja za rukav).

Imas li skorije nesto zanimljivo u planu?

@ Anja 1        Ima li mozda jos karti za Maroko...zainteresovan sam za putovanje? Znam da sam kasno video ali nikad se ne zna.

Edited by Milan Milx

Anja zdravo. Zovem se Irena. Iz Beograda sam. Interesuje me put. Napiši mi koliko bi kostao. Možes i na mail: vukoje_irena@yahoo.com

PoZz

Da li bi neko možda išao u Maroko krajem jula i početkom avgusta na jedno 10ak dana, do 2 nedelje... ?

@Milan Milx @Irena31 @Filip_ca @pedjalon Ej ljudi, izvinjavam se na malo kasnijem odgovoru, kako se niko nije javljao neko vreme, nisam dugo ni proveravala forum. Karte su odavno poskupele dosta, tako da svakako ova povoljna opcija ne postoji vise za te datume. Ja definitivno idem 29.4-13.5.2017. Temisvar-Milano-Fez, a povratak Marakes-Milano-Nis. Ryan air sve. Karte su bile nesto malo vise od 100 evra tada, pa nisam htela da popustim. 

Licno bih izbegavala leto ako planirate obilaske, dosta ljudi me je posavetovalo najkasnije maj ili najranije kraj septembra zbog visokih temperatura.

E da sam znala za tu direktnu liniju iz Budimpeste, mozda bih sacekala i jesen :smile: