Posted July 29, 2017 Planiram na more u toku avgusta ili u prvoj polovini septembra, destinacija po dogovoru, osim Italije i Bugarske skoro sve dolazi u obzir O prevozu i smeštaju se takodje možemo dogovoriti, ima dosta i last minute ponuda, ali treba brzo reagovati. Volim kombinaciju odmora i izleta-obilazaka, najbitnija mi je dobra lokacija u odnosu na plažu i grad. Tražim žensko društvo za lepo zajedničko provodjenje vremena, ne zbog podele troškova. Solo muško društvo me ne zanima, a ako nas bude više može i mešovita grupa da se napravi Takodje sam zainteresovana i za vikend ture po Srbiji i za samostalna putovanja od nekoliko dana po Evropi u nekom drugom terminu i za dalje destinacije...Ima mnogo lepih mogućnosti za putovanja, samo treba biti otvoren za nove ideje i za nove prijatelje Javite se u inbox, pa da konkretizujemo i da se organizujemo. Pozdrav svima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2017 Cao Alexandra . Jesi li nesto organizovala , ja takodje trazim drustvo za more od kraja avgusta ? Just now, GINNA82 said: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2017 Cao Alexandra , i ja bih putovala sto skorije , javi mi se u porukama , mislim da ispunjavam tvoje uslove ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2017 On 29.7.2017. at 11:28 PM, Alexandra said: Planiram na more u toku avgusta ili u prvoj polovini septembra, destinacija po dogovoru, osim Italije i Bugarske skoro sve dolazi u obzir O prevozu i smeštaju se takodje možemo dogovoriti, ima dosta i last minute ponuda, ali treba brzo reagovati. Volim kombinaciju odmora i izleta-obilazaka, najbitnija mi je dobra lokacija u odnosu na plažu i grad. Tražim žensko društvo za lepo zajedničko provodjenje vremena, ne zbog podele troškova. Solo muško društvo me ne zanima, a ako nas bude više može i mešovita grupa da se napravi Takodje sam zainteresovana i za vikend ture po Srbiji i za samostalna putovanja od nekoliko dana po Evropi u nekom drugom terminu i za dalje destinacije...Ima mnogo lepih mogućnosti za putovanja, samo treba biti otvoren za nove ideje i za nove prijatelje Javite se u inbox, pa da konkretizujemo i da se organizujemo. Pozdrav svima. Ćao jesi li odlučila gde ćeš ja bi neki kipar ili sardinija? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites