Jump to content

Featured Replies

Posted

preko kojih kompanija da trazim najjeftiniju kartu za ovu destinaciju.....daleko je datum....treba mi za narednu jesen tek, ali samo da znam preko koga .....

1 hour ago, sandyby said:

preko kojih kompanija da trazim najjeftiniju kartu za ovu destinaciju.....daleko je datum....treba mi za narednu jesen tek, ali samo da znam preko koga .....

Ako trazis direktan let, samo Aeroflot [dnevno] i Thai Airways [4 puta nedeljno] imaju to.

Ako ti nije bitno, vec juris najjeftiniju cenu, stavi tvoje datume u Google Flights i vidi koje ti kompanije i cene nudi.

Iz moskve imas razne varijante sto se tice bangoka. Uglavnom sve agencije koje nude pataju lete preko bangkoka.  Mozes naci jeftiniji aranzman tipa let, transfer od-do aerodroma , hotel 2-3* sa doruckom za manje novca nego sama karta iz beograda, budimpeste ili moskve.  Cene su manje vise iste  za sva navedena polazista. Ako treba neke informacije ili pomoc iz moskve - tu sam 

• Author

Da malo pojasnim...nisam valjda dibro napisala sta mi treba : ne putujem nikada agencijom pa mi oni ne cine bas neko resenje za karte...sama sam uzela smestaj na par lokacija po Tajlandu sa zeljom da na put povedem majku ( da nije ono uvek se ja *smucam tamo negde*, nego eto mali kolaca i njoj ). Posto ona zivi u Moskvi njoj je najkomfornije da idemo odatle.....ja svakako moram sve da organizujem jer ona nije za to sposobna.Onako na blic sam vidjala neke karte iz moskve za bankok po 280 e jedan pravac po osobi, ali ne znam koje su inace cene- da li da jurim nize od toga ili je tesko.moguce.

Koje kompanije lete na toj relaciji inace.Ili je zgodnije =jeftinije preko kine ????ili ????

1 hour ago, sandyby said:

Koje kompanije lete na toj relaciji inace.Ili je zgodnije =jeftinije preko kine ????ili ????

On 11/09/2017 at 12:10 PM, jms_uk said:

Ako trazis direktan let, samo Aeroflot [dnevno] i Thai Airways [4 puta nedeljno] imaju to.

Ako ti nije bitno, vec juris najjeftiniju cenu, stavi tvoje datume u Google Flights i vidi koje ti kompanije i cene nudi.