Jump to content

Featured Replies

Posted

Vidim da ne postoji otvorena tema pod nazivom DS160, formular koji je neophodno popuniti radi dobijanja turisticke vize. S ozirom na to da Agencije naplacuju svoju  uslugu samog popunjavanja DS160 online formulara, a da je samo popunjavanje donekle jednostavno, zamolila bih sve koji znaju nesto vise o ovom formularu, nacin na koji se popunjavana, na sta posebno treba obratiti paznju, zakazivanje termina za viziranje i ostale pojedinosti vezane za ds160, da to ovde iscrpnije napisu kako bismo i mi smrtnici sami popunjavali taj formular a ne davali sulud novac Agenicijama :biggrin: hvala svima

Sve ti pise u temi USA viza. Ako imas neko konkretno pitanje napisi (iako je nacrtano na sajtu kako popuniti i ima i prevod na crnogorski)

• 2 weeks later...
  • Author

Mozes li mi poslati link sajta sa nacrtom kako popuniti posto ja to jos uvek ne mogu da nadjem :/

Kada pokrenes formular imas prevod na nas jezik, sve je nacrtano sta popunjavas. Kliknes na pitanje i prevedeno i objasnjenoz

• Author

Hvala tebi prijatelju puno :smile: ali ja zaista to ne mogu naci na srpskom vec samo tu univerzalnu aplikaciju... koja je na engleskom jeziku. No, nebitno. Pokusacu vec nekako ...

National Identification Number - pa tako recimo ovaj broj, ja ne znam sta da napisem tu jer ne znam da li je to JMBG ili ne ... :(

• Author

Nadam se da ces uskoro videti ovu poruku jer me stvarno deprimira sto ne mogu da pronadjem to na sta me upucujes a verujem ti da to zaista postoji i jako bi mi koristilo

1 hour ago, Brnislava said:

Hvala tebi prijatelju puno :smile: ali ja zaista to ne mogu naci na srpskom vec samo tu univerzalnu aplikaciju... koja je na engleskom jeziku. No, nebitno. Pokusacu vec nekako ...

National Identification Number - pa tako recimo ovaj broj, ja ne znam sta da napisem tu jer ne znam da li je to JMBG ili ne ... :sad:

Gore desno, na vrhu strane, mozes da promenis Select Tooltip Language.

• Author

Pronašla :smile: hvala ti puno na pomoci!! Uvidjam sada da je ovo pitanje bilo jako glupo :sad: ali eto, mozda ce se naci jos neko poput mene kome ce ovo koristiti :smile: meni zaista pomaze