Posted December 10, 2017 Pozdrav dragi ljudi! Volim da docekam Novu godinu van Beograda, a trenutno niko od mojih prijatelja nije u situaciji da ide, pa da probam ovde Isla bih par dana negde gde nije mnogo hladno...Italija ili Istanbul npr,...mozda Crna gora, Split, Dubrovnik...mozda i Sarajevo...Moze i agencija i sopstveni aranzman. Ima li slicnih zelja i ideja? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2017 Zainteresovan sam, ali nemam nikakvih ideja bas, mozemo pokusati napraviti neki dogovor...? Ja sam u Beogradu.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 11, 2017 Ja sa nekim društvom planiram za doček u Kotor. Pa u zavisnosti od finansija i organizacije da se produži u Dubrovnik i Sarajevo pa nazad za BG. Ako vam to zvuči ok, možemo da probamo nešto da organizujemo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2017 Cime idete i kada krecete? On 12/11/2017 at 2:02 PM, Santa said: Zainteresovan sam, ali nemam nikakvih ideja bas, mozemo pokusati napraviti neki dogovor...? Ja sam u Beogradu.. Ja bih negde blizu i da je toplo posto cekam uvek napolju...:) 23 hours ago, Kokosanceros said: Ja sa nekim društvom planiram za doček u Kotor. Pa u zavisnosti od finansija i organizacije da se produži u Dubrovnik i Sarajevo pa nazad za BG. Ako vam to zvuči ok, možemo da probamo nešto da organizujemo. Cime idete i kada krecete? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2017 Vozom, za sada je plan 29. uveče. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites