Posted December 10, 20177 yr Pozdrav dragi ljudi! Volim da docekam Novu godinu van Beograda, a trenutno niko od mojih prijatelja nije u situaciji da ide, pa da probam ovde Isla bih par dana negde gde nije mnogo hladno...Italija ili Istanbul npr,...mozda Crna gora, Split, Dubrovnik...mozda i Sarajevo...Moze i agencija i sopstveni aranzman. Ima li slicnih zelja i ideja?
December 11, 20177 yr Zainteresovan sam, ali nemam nikakvih ideja bas, mozemo pokusati napraviti neki dogovor...? Ja sam u Beogradu..
December 11, 20177 yr Ja sa nekim društvom planiram za doček u Kotor. Pa u zavisnosti od finansija i organizacije da se produži u Dubrovnik i Sarajevo pa nazad za BG. Ako vam to zvuči ok, možemo da probamo nešto da organizujemo.
December 12, 20177 yr Author Cime idete i kada krecete? On 12/11/2017 at 2:02 PM, Santa said: Zainteresovan sam, ali nemam nikakvih ideja bas, mozemo pokusati napraviti neki dogovor...? Ja sam u Beogradu.. Ja bih negde blizu i da je toplo posto cekam uvek napolju...:) 23 hours ago, Kokosanceros said: Ja sa nekim društvom planiram za doček u Kotor. Pa u zavisnosti od finansija i organizacije da se produži u Dubrovnik i Sarajevo pa nazad za BG. Ako vam to zvuči ok, možemo da probamo nešto da organizujemo. Cime idete i kada krecete?