Posted January 15, 20187 yr Vidim da ne postoji tema za ovu aviokompaniju pa zato otvorih temu a ujedno imam i neke nedoumice ukoliko je neko leteo sa njima. Elem, treba za mesec dana prvi put da letim sa njima iz Bratislave do Moskve a potom iz Moskve za Larnaku. Interesuje me posto pise da online check in nije moguc kada se leti iz Bratislave i da mora na aerodromu pa me interesuje da li da ocekujem neki dodatan trosak na aerodromu? A opet nadjoh i ovu ovu informaciju koja me opet brine posto naravno mesto nisam uzeo jer se stedi na svakom dinaru http://prntscr.com/i0j2m6
January 15, 20187 yr Ne vidim razlog za brigu. Ako ne moze online check-in u Bratislavi, to ne znaci nuzno da ces ti sad da platis za to, nego jednostavno iz nekih, ko zna kojih, razloga, eto, online check-in ne postoji tamo, pa ce ti izdati redovan boarding pass na pultu za check-in, bez nadoknade. Mislim, ne znam ni kakva su kompanija, da li su lowcosteri, da li uopste naplacuju check-in na pultu inace? Mozda je online cekiranje samo jedna dodatna pogodnost, a ako ne zelis, mozes i na salteru, za dzabe? A to sto pise na tom prinscreenu, nista posebno, ako si kupio kartu na njihovom sajtu i dokupio za mesto, mozes da ce cekiras online, ako nisi, na salteru ces i to je to. Ako ne pise nigde posebno da to dodatno kosta, onda valjda i ne kosta. Samo nemas mogucnost da biras sediste, vec sta ti dodele, jer, eto, nisi platio dodatno za posebno sediste. Nemam konkretno iskustvo sa otm kompanijom, ali, zdrav razum i iskustvo namece ovakve odgovore. Nadam se da sam u pravu
January 15, 20187 yr Author Hvala. Moja iskustva su vezana iskljucivo za Rajan Wizz tako da otuda pitanje a inace i Pobeda satro spada u low coast. Dakle ja stizem samo za brojem rezervacije i tamo sve zavrsavam buduci da nema online. Ukoliko neko slucajno ima iskustva sa njima bas neka ga podeli buduci da ih nisu bas nahvalili na trip advisor-u, msm sto se tice cekiranja, doplata i toga... Za sam let nije toliko nista vazno, ne putujem za Singapur.
January 15, 20187 yr 46 minutes ago, Kazacok said: Dakle ja stizem samo za brojem rezervacije i tamo sve zavrsavam buduci da nema online. Verujem da je tako. Slicne situacije sam imao i sa Wizzairom, za koje znas koliko hoce da izbiju pare iz dzepa, da dobijem mejl slicnog sadrzaja, da ne mogu da odradim online check-in, vec na aerodromu. I odradio ga tamo, bez ikakve doplate. Obzirom da ta Pobeda ni sama ne zna u koje spada, lowcostere ili one druge, nemoj se ni ti suvise upinjati da saznas Guglaj eventualno za te stvari u vezi sa check-inom, da vidis da li je neko pisao. Inace, ako malo realnije pogledas, ako si imao uobicajeno (citaj, ocekivano, pristojno dobro) iskustvo sa bilo kojom kompanijom, sigurno neces pisati o tome po netu. Ako ti je nesto zasmetalo, verovatno ces ih nagrditi prvom prilikom. Tako vecina razmislja, otud samo negativna iskustva po netu, ali nemoj da te to uzbudjuje
February 26, 20187 yr Author Budući da sam ovde postavio pitanje a u medjuvremenu sam došao do odgovora red je i da ih podelim. Prilikom letova sa Pobedom karta se klasično kupuje preko neta i bukvalno se samo sa pasošem ide na šalter aerodroma. Oni zatim štampaju kartu i to je to (isti slučaj je bio u Bratislavi i Moskvi tako da je verovatno tako svuda). Inače, prilikom leta stjuardese dele vodu ko želi.