Autostop za Zrenjanin, Novi Sad

U centru okrenete leđa crkvi i krenete u tom pravcu ulicom koja se zove Svetosavska sve do kraja. Kada se ulica završi i više nemate stazu za šetnju nastavite putem uz krivinu do raskrsnice gde skretanje levo vodi u pogon fabrike "Livnica" skretanje desno vodi za Novo Miloševo, Bečej, Bačko Gradište, Temerin, Bački Jarak i Novi Sad. Za Novi Sad preporučujemo put prema Zrenjaninu.

Od te raskrsnice pravo put vodi do Zrenjanina i Beograda s tim da kad stignete u Zrenjanin i tamo do mesta gde možete samo levo ili desno tu odlučujete da li ćete za NS ili BG. Do izlaska iz grada na putu za NS ima mozda 15-20 minuta hoda i tu počinje magistralni put koji ide ravno do NS-a ali ako krenete za BG preporučujem da uhvatite neki gradski bus koji ide do autobuske stanice mada i odatle ima dosta da se hoda do izlaska iz grada.

Autostop za Suboticu

Na autobuskoj stanici uhvatite prigradski autobus za Iđoš i izađete čim autobus izađe iz grada, na kraju Albertove ulice. Pravcem kuda autobus nastavlja videćete krivinu sa jednim skretanjem. Krenete uz krivinu i videćete most na nekih kilometar i po. To je pravi put. Kad ulaze u krivinu vozila usporavaju i lako ćete stići do Subotice. Naravno do ovog mesta možete stići pešice. Kada se nadjete ne izlazu iz grada, samo upitajte nekog od prolaznika gde je put za Iđoš.

Pravac Srpska Crnja, granični prelaz prema Rumuniji

Sa autobuske stanice uhvatite autobus za Rusko Selo. Iz sela dalje je veoma lako stići do Crnje. Samo pratite znake.

---

Ako imate svežiju informaciju ili komentar, kliknite ovde

Za pitanja i diskusiju o autostopu, posetite forum