Dokumenta

Za državljane Srbije je potrebna viza za Maroko. Pribavljanje viza i turističkih propusnica na graničnim prelazima nije moguće. Vizu možete izvaditi u Ambasadi Kraljevine Maroko u Beogradu.

Pasoš
Fotokopija prve strane pasoša
Fotografija 3 x 4 cm
Potvrda o zaposlenju, izvod iz banke ili izjava o izdržavanju
Rezervacija karte za izlaz iz zemlje
Rezervacija smeštaja ili pozivno pismo
Potvrda o uplaćenom zdravstvenom osiguranju u trajanju putovanja

Za ulazak u Maroko i boravak u Maroku do tri mjeseca, hrvatskim državljanima nije potrebna viza (valjanost putovnice treba biti najmanje tri mjeseca dulja od datuma planiranog izlaska iz zemlje). Granična marokanska policija dužna je ovjeriti putovnicu stranca brojem i žigom ulaska, prigodom prvog ulaska stranca. Stoga je korisno provjeriti jesu li broj i žig ulaska pravilno otisnuti u putovnici jer predstavljaju dokaz zakonitog ulaska u zemlju.

Državljanima Bosne i Hercegovine potrebna je viza za Maroko. Viza se može izvaditi u amabasadama Maroka u Beogradu ili Zagrebu. Informacije za vađenje vize u Beogradu možete videti na stranici sa podacima za Srbiju. Ovde navodimo informacije za vađenje marokanske vize u Zagrebu:

Popis potrebnih dokumenata je sljedeci (za svakog putnika):

1. Obrazac za izdavanje vize, ispunjen velikim stampanim slovima i potpisan

2. Kopija putovnice (stranice 1-3), (koja vazi vise od 3 mjeseca nakon predvidjenog datuma ulaska u Maroko)

3. Dvije fotografije, formata za putovnicu (4x3cm), s bijelom pozadinom, nedavno uslikane

4. Kopija potvrdjene rezervacije avio-karte ili kopija vec kupljene avio-karte / karte za brod i slicno.

5. Potvrda rezervacije smjestaja u Maroku (hotel)

6. Kopija osobne iskaznice ili potvrda statusa aplikanta u RH/BiH

7. Pozivno pismo domacina u Maroku. - opciono

Državljanima Crne Gore potrebna je viza za Maroko. Viza se može zatražiti u Ambasadi Kraljevine Maroko u Beogradu.

Pasoš
Fotokopija prve strane pasoša
Fotografija 3 x 4 cm
Potvrda o zaposlenju i sa navedenim primanjima
Rezervacija povratne avio karte
Rezervacija smeštaja
Potvrda o uplaćenom zdravstvenom osiguranju u trajanju putovanja

Trošak

4950 RSD - sa jednim ulaskom

-

Cjenik troskova vize (plativo iskljucivo u gotovini u Hrvatskim Kunama):

a) 154,97kn*tj. kunska protuvrijednost 20,00€ (za period boravka od 3 do 90 dana s jednim ulaskom u Kraljevinu Maroko)

b) 232,45kn* tj. kunska protuvrijednost 30,00€ (za period boravka od 3 do 90 dana s dva ili vise ulazaka u Kraljevinu Maroko)

*tecaj Veleposlanstva za €/HRK se mijenja, tako da molim da prije dolaska po vizu provjerite tocan iznos u kunama koji trebate pripremiti.

20 EUR

Trajanje

Viza važi od datuma karte za ulazak u zemlju do datuma karte za izlazak iz zemlje.

Izdaje se najduže na 3 meseca.

90 dana

-

max 3 mjeseca

Adresa

Viza se vadi u ambasadi, a zbog povecanog obima zahteva, procedura traje minimum 10dana. Za ljude koji žive izvan Beograda, potrebno je da se najave unapred, kako bi videli da li je ambasada u mogućnosti da im izda vizu istog dana.

Ambasada Kraljevine Maroko, Sanje Živanović 4, Beograd;
telefon 011/369‑0288, 369‑1866

Za poslove vađenja vize, ambasada je otvorena od 10-12, radnim danima sem petka.

Veleposlanstvo Kraljevine Maroko
Frana Kršinića 5
Pantovčak
Zagreb
Tel: +385 1 457 82 89
Fax: +385 1 457 82 67
https://embassyofmorocco.hr/
--

Nadležno hrvatsko diplomatsko predstavništvo:
Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Kraljevini Maroku
(Pokriva Republiku Tunis, Republiku Senegal, Burkinu Faso, Gabonsku Republiku, Republiku Kamerun, Islamsku Republiku Mauritaniju, Republiku Côte d'Ivoire)
Adresa: 73, rue Marnissa, Rabat (Souissi), MAROKO
Tel: 00 212 (0)537 63 88 24, (0)537 63 88 25; Faks: 00 212 (0)537 63 88 27
E-mail: vrhrabat@mvep.hr
Dežurni broj telefona za hitne slučajeve: 00 212 661 198 246

Odjel konzularnih poslova
Veleposlanstvo Kraljevine Maroko
Frana Krsinica 5 (Pantovcak)
10 000 Zagreb
Republika Hrvatska

Tel.: +385 1 4578 289
Fax: +385 1 4578 267

embassy.morocco.zg@gmail.com

https://embassyofmorocco.hr/

Ambasada Kraljevine Maroko,
Sanje Živanović 4, Beograd;
telefon 011/369‑0288, 369‑1866

Za poslove vađenja vize, ambasada je otvorena od 10-12, radnim danima sem petkom.

Produženje

-

-

-

-

Napomena

Prilikom ulaska u Maroko potrebno je proveriti da li je policija pregledala pasoš i overila ga ulaznim pečatom, zbog toga što, tom prilikom, svaki stranac dobija svoj ulazni broj. U slučaju da nedostaje takav pečat ili broj smatra se da je stranac ušao ilegalno i podleže sankcijama predviđenim za ilegalni boravak. U vezi sa polisom zdravstvenog osiguranje treba konsultovati Ambasadu Maroka u Beogradu.Pozeljno je imati po danu 50e po osobi.

Od 10. jula 2022. postoji mogucnost vadjenja e-vize za odredjene kategorije putnika sa pasosem SRB. Vise ovde https://www.diplomatie.ma/en/launch-electronic-visa-“evisa”

Novembar 2023, E-vizu je moguće dobiti preko acces-maroc.ma ako se ima važeća viza za više ulazaka za SAD, Kanadu, Ujedinjeno Kraljevstvo, Irsku, Japan, Australiju, Novi Zeland, Šengen ili Norvešku (?!). Potrebna je fotografija, sken pasoša i sken jedne od pomenutih viza. E-viza se izdaje sa jednim ulaskom na 30 dana i važi 6 meseci od datuma izdavanja. Košta 795 MAD (oko 70 EUR). Vreme izdavanja je 3 dana. Ja sam je dobio za manje od 24 sata. Može se dobiti i po ubrzanom postupku uz nešto višu taksu.

Profesionalna i turistička putovanja u Maroko većinom se odvijaju bez poteškoća, ali se zahtijeva povećani oprez na javnim mjestima kao i izbjegavanje mjesta većeg okupljanja stanovništva. Povećan oprez preporučuje se u južnim pograničnim područjima s Alžirom, od grada Rissani do granice s Mauritanijom.
Preporučuje se izbjegavati putovanja koja nisu nužna na područje Zapadne Sahare. Strogo se preporučuje izbjegavanje svakog odlaska u blizinu granice s Mauritanijom. O potrebi i planu putovanja na podučju Zapadne Sahare potrebno je prethodno obavijestiti marokanske oružane kraljevske snage ili lokalnu žandarmeriju. Za cestovni prijelaz prema Mauritaniji potrebno je prethodno ishoditi dozvolu marokanskih vlasti.
Izleti u gorje Atlas i Toubkal (60-ak kilometara južno od grada Marakeša) preporučuju se u organizaciji certificiranih putničkih agencija, u većim skupinama i uz pratnju certificiranih i obučenih vodiča. Zbog svojih prirodnih ljepota, turistički je veoma atraktivno gorje Atlas i nacionalni park Toubkal (s istoimenim planinskim vrhom), posebice za planinarenje i pješačenje, a Toubkal je jedna od najpopularnijih destinacija za ove aktivnosti, no, zbog terorističkog događaja u prosincu 2018. godine, potrebne su dodatne mjere opreza.

Dokumente možete poslati mailom.
Vizu sa vašim pasošem, može podići drugo lice.

Sigurnosni uslovi:Ministarstvo vanjskih poslova BiH, cijeneći sigurnosne i opće prilike, u cilju sigurnosti naših građana, preporučuje svim građanima Bosne i Hercegovine da izbjegavaju putovanje.
U koliko dođe do promjena sigurnosnih prilika Ministarstvo vanjskih poslova će blagovremeno, na odgovarajući način, obavijestiti građane BiH.

Viza se vadi u ambasadi, a zbog povecanog obima zahteva, procedura traje minimum 10dana. Za ljude koji žive izvan Beograda, potrebno je da se najave unapred, kako bi videli da li je ambasada u mogućnosti da im izda vizu istog dana.

Pogledajte istoriju popravki

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 14. 1. 2023
Napomena: Prilikom ulaska u Maroko potrebno je proveriti da li je policija pregledala pasoš i overila ga ulaznim pečatom, zbog toga što, tom prilikom, svaki stranac dobija svoj ulazni broj. U slučaju da nedostaje takav pečat ili broj smatra se da je stranac ušao ilegalno i podleže sankcijama predviđenim za ilegalni boravak. U vezi sa polisom zdravstvenog osiguranje treba konsultovati Ambasadu Maroka u Beogradu.Pozeljno je imati po danu 50e po osobi. Od 10. jula 2022. postoji mogucnost vadjenja e-vize za odredjene kategorije putnika sa pasosem SRB. Vise ovde https://www.diplomatie.ma/en/launch-electronic-visa-“evisa”
Datum unosa: 26. 7. 2022
Trošak: 2.400 RSD - sa jednim ulaskom
Datum unosa: 8. 10. 2019
Napomena: Prilikom ulaska u Maroko potrebno je proveriti da li je policija pregledala pasoš i overila ga ulaznim pečatom, zbog toga što, tom prilikom, svaki stranac dobija svoj ulazni broj. U slučaju da nedostaje takav pečat ili broj smatra se da je stranac ušao ilegalno i podleže sankcijama predviđenim za ilegalni boravak. U vezi sa polisom zdravstvenog osiguranje treba konsultovati Ambasadu Maroka u Beogradu.Pozeljno je imati po danu 50e po osobi.
Datum unosa: 1. 2. 2019
Napomena: Prilikom ulaska u Maroko potrebno je proveriti da li je policija pregledala pasoš i overila ga ulaznim pečatom, zbog toga što, tom prilikom, svaki stranac dobija svoj ulazni broj. U slučaju da nedostaje takav pečat ili broj smatra se da je stranac ušao ilegalno i podleže sankcijama predviđenim za ilegalni boravak. U vezi sa polisom zdravstvenog osiguranje treba konsultovati Ambasadu Maroka u Beogradu. Nije propisano posedovanje novčanog iznosa po danu boravka.
Datum unosa: 16. 1. 2019
Dokumenta: Za državljane Srbije je potrebna viza za Maroko. Pribavljanje viza i turističkih propusnica na graničnim prelazima nije moguće. Vizu možete izvaditi u Ambasadi Kraljevine Maroko u Beogradu. Pasoš Fotokopija prve strane pasoša Fotografija 3 x 4 cm Potvrda o zaposlenju i sa navedenim primanjima Rezervacija povratne avio karte Rezervacija smeštaja Potvrda o uplaćenom zdravstvenom osiguranju u trajanju putovanja
Trošak: 2.360 RSD
Adresa: Viza se vadi u ambasadi, a zbog povecanog obima zahteva, procedura traje minimum 10dana. Za ljude koji žive izvan Beograda, potrebno je da se najave unapred, kako bi videli da li je ambasada u mogućnosti da im izda vizu istog dana. Ambasada Kraljevine Maroko, Sanje Živanović 4, Beograd; telefon 011/369‑0288, 369‑1866 Za poslove vađenja vize, ambasada je otvorena od 10-12, radnim danima sem petkom.
Datum unosa: 2. 1. 2019
Dokumenta: Pasoš Fotokopija prve strane pasoša Fotografija 3 x 4 cm Potvrda o zaposlenju i sa navedenim primanjima Rezervacija povratne avio karte Rezervacija smeštaja Potvrda o uplaćenom zdravstvenom osiguranju u trajanju putovanja
Trajanje: Viza važi od datuma karte za ulazak u zemlju do datuma karte za izlazak iz zemlje. Izdaje se najduže na 3 meseca.
Adresa: Viza se vadi u ambasadi, a zbog povecanog obima zahteva, procedura traje minimum 10dana. Za ljude koji žive izvan Beograda, potrebno je da se najave unapred, kako bi videli da li je ambasada u mogućnosti da im izda vizu istog dana. Ambasada Kraljevine Maroko, Sanje Živanović 4, Beograd; telefon 011 3691 866
Napomena: Za poslove vadjena vize, ambasada je otvorena od 10-12, radnim danima sem petkom.
Datum unosa: 30. 12. 2018
Dokumenta: Pasoš Fotokopija prve strane pasoša Fotografija 3 x 4 cm Potvrda o zaposlenju i sa navedenim primanjima Rezervacija povratne avio karte Rezervacija smeštaja
Datum unosa: 10. 10. 2018
Trajanje: -
Datum unosa: 9. 10. 2018
Trajanje: minimum 10 dana
Datum unosa: 25. 9. 2018
Dokumenta: Pasoš Fotokopija prve strane pasoša Fotografija 3.5 x 4.5 cm Potvrda o zaposlenju Potvrda o visini primanja Rezervacija karte Rezervacija smeštaja
Trošak: 3.260 RSD
Trajanje: 3-5 dana
Adresa: Viza se vadi u ambasadi, procedura traje 3-5 dana. Za ljude koji žive izvan Beograda, potrebno je da se najave nekoliko dana unapred, kako bi videli da li je ambasada u mogućnosti da im izda vizu istog dana. Ambasada Kraljevine Maroko, Sanje Živanović 4, Beograd; telefon 011 3691 866
Datum unosa: 5. 2. 2018
Trošak: 2.360 RSD
Datum unosa: 1. 11. 2017
Dokumenta: Pasos Fotokopija prve strane pasosa Fotografija 3.5 x 4.5 cm Potvrda o zaposlenju Potvrda o visini primanja
Trošak: 3260 RSD
Datum unosa: 17. 7. 2017
Dokumenta: -
Trošak: -
Trajanje: -
Adresa: Viza se vadi u ambasadi, procedura traje 3-5 dana. Za ljude koji žive izvan Beograda, potrebno je da se najave nekoliko dana unapred, kako bi videli da li je ambasada u mogućnosti da im izda vizu istog dana. Ambasada Kraljevine Maroko, Sanje Živanović 4, Beograd; telefon 011 3690 288, 011 3691 866
Napomena: -
Datum unosa: 5. 5. 2017
Dokumenta: Oki -pasoš i fotokopija prve strane pasoša, -1 fotografija dimenzija 3.5x4.5cm (ne starija od 6 meseci), -pozivno pismo, overeno u tamošnjoj opštini, ili rezervacija smeštaja, -rezervacija povratne avionske karte, -jedno od sledećeg: *za zaposlene: potvrda o zaposlenju *za studente: potvrda o studiranju + potvrda o izdržavanju overena u opštini * za penzionere: poslednji penzioni ček * za nezaposlene: potvrda o izdržavanju overena u opštini ili potvrda iz banke ukoliko se imaju neka sredstva na računu
Trošak: za trajanje od 24h -1.050,00 RSD, za 48h - 1.980,00 RSD, 3-90 dana/jedan ulazak - 2.560,00 RSD 3-90 dana/multi - 3.840,00 RSD
Trajanje: skender Gergoci
Produženje: da, ali u Maroku skender Gergoci
Napomena: Ambasada sa vizama radi od ponedeljka do četvrtka, 10-12h. Novi mail koji se tice viza je viza.maroko@yahoo.com Sva pitanja možete postaviti na srpskom i dobiti za kratko vreme odgovor.
Datum unosa: 17. 2. 2017
Dokumenta: -pasoš i fotokopija prve strane pasoša, -1 fotografija dimenzija 3.5x4.5cm (ne starija od 6 meseci), -pozivno pismo, overeno u tamošnjoj opštini, ili rezervacija smeštaja, -rezervacija povratne avionske karte, -jedno od sledećeg: *za zaposlene: potvrda o zaposlenju *za studente: potvrda o studiranju + potvrda o izdržavanju overena u opštini * za penzionere: poslednji penzioni ček * za nezaposlene: potvrda o izdržavanju overena u opštini ili potvrda iz banke ukoliko se imaju neka sredstva na računu
Trajanje: koliko vam traje pozivno pismo tj. prema datumima na avio karti
Produženje: da, ali u Maroku
Datum unosa: 29. 8. 2016
Dokumenta: -pasoš i fotokopija prve strane pasoša, -1 fotografija (ne starija od 6 meseci), -pozivno pismo, overeno u tamošnjoj opštini, ili rezervacija smeštaja, -rezervacija avionske karte, -jedno od sledećeg: potvrda o zaposlenju / potvrda o studiranju + potvrda o izdržavanju overena u opštini / poslednji penzioni ček / potvrda sa biroa + potvrda o izdržavanju overena u opštini
Trošak: za trajanje od 24h - 855,00 RSD, za 48h - 1.610,00 RSD, 3-90 dana/jedan ulazak - 2.375,00 RSD 3-90 dana/dva ulaska - 3.120,00 RSD 3-90 dana multi 5.305,00 RSD
Trajanje: koliko vam traje pozivno pismo tj. prema datumima na avio karti
Adresa: Viza se vadi u ambasadi, procedura traje 3-5 dana. Za ljude koji žive izvan Beograda, potrebno je da se najave nekoliko dana unapred, kako bi videli da li je ambasada u mogućnosti da im izda vizu istog dana. Ambasada Kraljevine Maroko, Sanje Živanović 4, Beograd; telefon 011 3690 288, 011 3691 866
Produženje: da, ali u Maroku
Napomena: Ambasada sa vizama radi od ponedeljka do četvrtka, 10-12h. Novi mail koji se tice viza je viza.maroko@yahoo.com Sva pitanja možete postaviti na srpskom i dobiti za kratko vreme odgovor.
Datum unosa: 29. 8. 2016
Dokumenta: -pasoš i fotokopija prve strane pasoša, -1 fotografija (ne starija od 6 meseci), -pozivno pismo, overeno u tamošnjoj opštini, ili rezervacija smeštaja, -rezervacija avionske karte, -jedno od sledećeg: potvrda o zaposlenju / potvrda o studiranju + potvrda o izdržavanju overena u opštini / poslednji penzioni ček / potvrda sa biroa + potvrda o izdržavanju overena u opštini
Trajanje: koliko vam traje pozivno pismo tj. prema datumima na avio karti
Adresa: Viza se vadi u ambasadi, procedura traje 3-5 dana. Za ljude koji žive izvan Beograda, potrebno je da se najave nekoliko dana unapred, kako bi videli da li je ambasada u mogućnosti da im izda vizu istog dana. Ambasada Kraljevine Maroko, Sanje Živanović 4, Beograd; telefon 011 3690 288, 011 3691 866
Produženje: da, ali u Maroku
Napomena: Ambasada sa vizama radi od ponedeljka do četvrtka, 10-12h. Novi mail koji se tice viza je viza.maroko@yahoo.com Sva pitanja možete postaviti na srpskom i dobiti za kratko vreme odgovor.
Datum unosa: 29. 8. 2016
Trošak: za trajanje od 24h - 855,00 RSD, za 48h - 1.610,00 RSD, 3-90 dana/jedan ulazak - 2.375,00 RSD 3-90 dana/dva ulaska - 3.120,00 RSD 3-90 dana multi 5.305,00 RSD
Datum unosa: 29. 8. 2016
Trošak: za trajanje od 24h - 855,00 RSD, za 48h - 1.610,00 RSD, 3-90 dana/jedan ulazak - 2.375,00 3-90 dana/dva ulaska - 3.120,00 RSD 3-90 dana multi 5.305,00 RSD
Datum unosa: 29. 8. 2016
Trošak: za trajanje od 24h - 855,00 RSD, za 48h - 1.610,00 RSD, 3-90 dana/jedan ulazak - 2.375,00 3-90 dana/dva ulaska - 3.120,00 RSD 3-90 dana multi 5.305,00 RSD
Datum unosa: 12. 12. 2015
Trošak: za trajanje od 24h - 855,00 RSD, za 48h - 1.610,00 RSD, 3-90 dana/jedan ulazak - 2.375,00, 3-90 dana/dva ulaska - 3.120,00 RSD, 3-90 dana multi 5.305,00 RSD
Datum unosa: 23. 7. 2014
Napomena: Ambasada sa vizama radi od ponedeljka do petka, 10-12h. Novi mail koji se tice viza je viza.maroko@yahoo.com Sva pitanja možete postaviti na srpskom i dobiti za kratko vreme odgovor.

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 16. 1. 2019
Adresa: Veleposlanstvo Kraljevine Maroko Frana Kršinića 5 Pantovčak Zagreb Tel: +385 1 457 82 89 Fax: +385 1 457 82 67 -- Nadležno hrvatsko diplomatsko predstavništvo: Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Kraljevini Maroku (Pokriva Republiku Tunis, Republiku Senegal, Burkinu Faso, Gabonsku Republiku, Republiku Kamerun, Islamsku Republiku Mauritaniju, Republiku Côte d'Ivoire) Adresa: 73, rue Marnissa, Rabat (Souissi), MAROKO Tel: 00 212 (0)537 63 88 24, (0)537 63 88 25; Faks: 00 212 (0)537 63 88 27 E-mail: vrhrabat@mvep.hr Dežurni broj telefona za hitne slučajeve: 00 212 661 198 246
Datum unosa: 16. 1. 2019
Dokumenta: Viza nije potrebna za turističku posjetu
Trajanje: -
Adresa: Frana Kršinića 5 Pantovčak Zagreb Tel: +385 1 457 82 89 Fax: +385 1 457 82 67
Napomena: -

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 16. 1. 2019
Dokumenta: Popis potrebnih dokumenata je sljedeci (za svakog putnika): 1. Obrazac za izdavanje vize, ispunjen velikim stampanim slovima i potpisan 2. Kopija putovnice (stranice 1-3), (koja vazi vise od 3 mjeseca nakon predvidjenog datuma ulaska u Maroko) 3. Dvije fotografije, formata za putovnicu (4x3cm), s bijelom pozadinom, nedavno uslikane 4. Kopija potvrdjene rezervacije avio-karte ili kopija vec kupljene avio-karte / karte za brod i slicno. 5. Potvrda rezervacije smjestaja u Maroku (hotel) 6. Kopija osobne iskaznice ili potvrda statusa aplikanta u RH/BiH 7. Pozivno pismo domacina u Maroku.-opcija
Adresa: Odjel konzularnih poslova Veleposlanstvo Kraljevine Maroko Frana Krsinica 5 (Pantovcak) 10 000 Zagreb Republika Hrvatska Tel.: +385 1 4578 289 Fax: +385 1 4578 267 embassy.morocco.zg@gmail.com
Datum unosa: 16. 1. 2019
Napomena: Dokumente možete poslati mailom. Vizu sa vašim pasošem, može podići drugo lice.
Datum unosa: 18. 5. 2015
Produženje:
Napomena: -
Datum unosa: 27. 2. 2015
Adresa: Odjel konzularnih poslova Veleposlanstvo Kraljevine Maroko Frana Krsinica 5 (Pantovcak) 10 000 Zagreb Republika Hrvatska Tel.: +385 1 4578 289 Fax: +385 1 4578 267 embassy.morocco.zg@gmail.com
Datum unosa: 27. 2. 2015
Dokumenta: Popis potrebnih dokumenata je sljedeci (za svakog putnika): 1. Obrazac za izdavanje vize, ispunjen velikim stampanim slovima i potpisan (u privitku naseg maila) 2. Kopija putovnice (stranice 1-3), (koja vazi vise od 3 mjeseca nakon predvidjenog datuma ulaska u Maroko) 3. Dvije fotografije, formata za putovnicu (4x3cm), s bijelom pozadinom, nedavno uslikane 4. Kopija potvrdjene rezervacije avio-karte ili kopija vec kupljene avio-karte / karte za brod i slicno. 5. Potvrda rezervacije smjestaja u Maroku (hotel) 6. Kopija osobne iskaznice ili potvrda statusa aplikanta u RH/BiH 7. Pozivno pismo domacina u Maroku.-opcija
Datum unosa: 12. 12. 2014
Dokumenta: -
Trošak: -
Adresa: Ambasada Kraljevine Maroko Sanje Živanović 4 Beograd Srbija Tel: +381 11 3690 288, +381 11 3691 866 viza.maroko@yahoo.com

Molimo vas da vodite računa o gramatici i koristite dijakritike (š umesto sh i sl.)

Datum unosa: 16. 1. 2019
Dokumenta: -
Trošak: -
Trajanje: -
Adresa: Ambasada Maroka u Beogradu. Adresa: Sanje Živanović 4, Beograd, Republika Srbija Telefon: + 381 11 3691 866.
Napomena: Državljani Crne Gore moraju posjedovati vizu. Viza nije potrebna imaocima diplomatskih i službenih pasoša. Za izdavanje vize nadležna je Ambasada Maroka u Beogradu.
Datum unosa: 22. 5. 2014
Adresa: -
Napomena: -