Klub putnika Srbije će nastupiti na SHARE2 konferenciji u Beogradu! Lazar Pašćanović i Uroš Krčadinac će održati predavanje o kulturi samostalnih, istraživačkih i kreativnih putovanja u subotu, 28. aprila, u 14:30h u sali Amerikana, u beogradskom Domu omladine.

share kps_1

O SHARE2 konferenciji:

Druga po redu SHARE konferencija održaće se od 26. do 28. aprila 2012. godine, a Beograd će ponovo postati epicentar razmene naprednih ideja i znanja iz oblasti društva, tehnologije, interneta, muzike i novih medija.

Ove godine, SHARE konferencija će ponovo okupiti više od dve hiljade aktivista, blogera, inženjera, programera i umetnika iz Srbije i inostranstva, tokom tri dana predavanja, radionica i sastanaka u Domu omladine. Predavači su vodeće međunarodne zvezde na polju internet aktivizma i društvenih promena, sajber disidenti i svetski poznati blogeri koji će publiku upoznati sa novim formama aktivizma i pristupima u primeni novih medija i naprednih tehnologija. Diskusija će zaći duboko u podzemlje internet pokreta kako bi istražila grupe koje se bore za digitalna prava, štiteći privatnost sugrađana, a uz naprednu muziku i kulturu veličati internet kao otvorenu i slobodnu teritoriju za sve.

Nažalost, nismo u stanju da vas sve pozovemo na predavanje, već samo one koji uspeju ili su već uspeli da dođu do SHARE narukvica. Na sreću, većina programa će moći da se prati putem internet Live Stream-a. Više o narukvicama i Live Stream-u saznajte na http://www.shareconference.net/rs/ukljuci-se.

share1

share2