Kokosanceros

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

About Kokosanceros

 • Rank
  putnik srednjeprugaš
 • Birthday 07/05/1991

Contact Methods

 • Website URL
  https://prugomokoevrope.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zemun

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kokosanceros

  Vozom Beograd-Minhen

  Iz Beograda možeš direktno za Zagreb odakle imaš noćni voz za Minhen. Ovo je sa sajta srbvoz.rs Verujem da ako kupiš karte odvojeno možeš da prođeš jeftinije.
 2. Kokosanceros

  Nožice i kralj majmuna

  Meni je kul 😎 nadam se nastavku
 3. Može se, ja sam to praktikovao dok nisam saznao da se i sa Novog Beograda može bez rezerviacije jer je vest pre godinu i po dana bila: Почев од 8. 5. 2017. године, обавезно је издавање резервације места из станице Београд за путнике у међународном саобраћају.
 4. Pozdrav ljudi, drugarica i ja planiramo na OK Fest na Tjentištu iz Beograda. Imamo još 3 mesta u kolima. Tražimo ekipu ili pojedince za podelu troškova i još jednog vozača. Krenuli bi dan ranije (četvrtak) popodne i zakampovali negde usput. Povratak u ponedeljak lagano.
 5. Kokosanceros

  Kampovanje u Beogradu

  Ne znam šta ti od kampovske infrastrukture treba. Ali možeš da probaš na Lidu.
 6. Kokosanceros

  Zanimljivi članci

  http://www.lowtechmagazine.com/2013/12/high-speed-trains-are-killing-the-european-railway-network.html Vrlo zanimljivo
 7. Kokosanceros

  Najjeftinije do Talina

  Ja jesam. Vozom BG - Budimpešta - Krakov (ja sam išao dalje ka Gdanjsku, a verujem da ti možeš direktno) - Varšava (na dalje busom) - Viljnus - Riga - Talin. Mislim da to sve ukupno izadje na do 80e.
 8. Kokosanceros

  Vozom do Zagreba

  Mislim da kupee ima samo noćni voz. Ali potvrđujem da je voz fin i tačan.
 9. Kokosanceros

  Nezvanični/improvizovani spomenici

  Na Zelenjaku na stepenicama (ako mislimo na iste) je ploča glumcu Draganu Maksimoviću, on je pretučen na tom mestu, kasnije je podlegao povredama.
 10. Kokosanceros

  U kom vremenu živite?

  Stranica Kartografija na fejsbuku
 11. Kokosanceros

  Beograd - Solun - Atina vozom

  Ovo su neke od novijih informacija od naših železnica i ovo Za deo Solun - Atina moraš da vidiš sa grčkim železnicama. Pretpostavljam da je Balkan Fleksipass isplativa investicija. Ono što ja znam po čitanju raznih foruma je da su kašnjenja prilična, da u Grčkoj često može da te zadesi neki štrajk, radovi ili slično.
 12. Kokosanceros

  Od Beograda do Sarajeva

  Ja sam bio u Sarajevu oko ove Nove godine. Nisam išao kolima, ali sam imao sjajna iskustva. Drug i ja pitali neke momke za preporuku za ćevape i na kraju završili sa njima na po 10 ćevapa i nekoliko piva. Nikakvih problema nismo imali ni kada smo sami išli.
 13. Kokosanceros

  italija

  Planiram da spojim vikende oko prvog maja, pa da se zaputim negde. Za oko mi je zapala južna Italija. Da li neko ima savet odakle je najjeftinije leteti i gde? Odgovara mi da poletim sa bilo kog aerodroma u okolini Bg, Niš, Temišvar, Budimpešta, Zagreb... Ali da li tražiti let ka Bariju, Napulju, Rimu? Koliko je isplativo uzeti InterRail OneCountry pass? Da li možda radi trajekt Bar- Bari? Koje gradove preporučujete?
 14. To sam i ja probao, ali rekoše mi da ne mogu da izdaju kartu bez rezervacije, niti kartu koja nije iz Beograda. Ako ti nije gnjavaža, kreni nekim ranijim vozom u NS, pojedi indeks i kupi povratnu iz NS.