djokatore

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About djokatore

 • Rank
  putnik-pripravnik
 • Birthday 06/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad / Beograd
 • Interests
  technology, basketball, nightlife, astronomy, palm trees, swimming

Recent Profile Visitors

1,427 profile views
 1. grešiš, ja sam nedavno dobio kompenzaciju putem Compensaira (kolega preko Lufthanse direktno) za let MUC-BEG, samo što je to uvek lutrija da li će prihvatiti... zato sam odlučio da koristim "agenciju".
 2. Zdravo, planiram u junu da putujem u Egipat i dvoumim se između Hurghade i Sharm El-Sheikha. Ako bi neko bio voljan da podeli iskustva, bio bih zahvalan Prvi put idem u Egipat pa ne znam šta da očekujem. Hvala unapred!
 3. Hvala još jednom članovima koji su dali ideje! Evo nakon puta da dodam i ja šta je zanimljivo u februaru: 1. postoje karnevali tokom februara u svim gradovima na ostrvu i budu veoma zanimljivi 2. flamingosi se mogu videti na Slanom Jezeru u Larnaki 3. ovog februara je bilo dovoljno toplo more da je bilo moguće kupanje u moru bez problema 4. Kamares akvadukt (Larnaka) je fin, ako prolazite u blizini vredi posetiti Ako nekome zatreba još saveta javite se 👋
 4. Zdravo svima, ako je neko raspoložen za navedenu destinaciju i datum u naslovu, ima mesta za jednu osobu. Malo je kratak rok ali tako je iskrslo Ide se WizzAirom iz Beograda, uzeta je soba u Sun Hall hotelu. Imam 32 godine, živim u Novom Sadu, inače sam iz Beograda. Od odmora očekujem da obiđem lokalne znamenitosti, posetim mesta sa dobrom klopom, sve ostalo je stvar dogovora.
 5. hvala na informacijama i savetima, probaću da uklopim većinu toga
 6. Zdravo, vidim da je tema malo starija ali da ne otvaram novu... Planiram da budem u Larnaci nedelju dana u februaru, ako neko ima savete/iskustva šta posetiti, obići, videti?
 7. @Dragance to sam i ja pomislio, ali rekoh da pitam za savet ako je neko imao sličnu situaciju. Hvala svakako!
 8. ćao, da li je ovo i dalje aktuelno? može li malo više informacija?
 9. Zdravo, pošto imam problem koji je delimično ovde diskutovan nadovezaću se da ne otvaram novi thread: Pre nekoliko dana sam putovao u Nemačku i granična policija mi je na aerodromu pogrešno videla pečat u pasošu (6. mesec izgleda kao 9.) i ustanovili da imam samo 2 dana u Šengen zoni pre nego što prekoračim 90 dana... Pokušao sam da im objasnim da su pogrešili ali su već uneli u sistem i navodno ne može da se izmeni. Da bih izbegao probleme sa federalnom policijom, uspeo sam da se vratim sutradan preko Frankfurta u Srbiju. Granični policajac u Frankfurtu je uvideo nebuloznu grešku (ispada
 10. Hvala za preporuku! Verujem da je bilo zanimljivo iskustvo
 11. zdravo, koji gradovi su u užem izboru?
 12. Hvala na odgovoru! U međuvremenu sam bio u Turskoj, nosio dron i prošao sve bez problema ali su mi u samom resortu rekli da je letenje dronovima zabranjeno trenutno u Turskoj. Pitao sam na dva mesta, isti odgovor... Plus je u samom mestu bilo u dva dana preletanja helikopterom tako da ga nisam upotrebio.
 13. Zdravo, zna li neko gde se mogu naći zvanične regulative za dronove po zemljama? Pokušavam da nađem šta je potrebno za korišćenje DJI mini 2 u Turskoj i na svakom sajtu stoje drugačije informacije...
 14. Zdravo, planiram odmor u drugoj polovini septembra, išao bih u Tursku, Kemer mi deluje fino, ali i druga mesta dolaze u obzir. Imam 32 godine, živim u Novom Sadu, često sam u Beogradu, pa ako ima zainteresovanih javljajte se da se upoznamo i putujemo zajedno
 15. djokatore

  Turska

  Zdravo, ja sam zainteresovan za Tursku u drugoj polovini septembra. Iz Novog Sada sam, ali mi ne bi bio problem da krenem iz Bosne ako se dogovorimo.