djokatore

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About djokatore

 • Rank
  putnik-pripravnik
 • Birthday 06/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad / Beograd
 • Interests
  technology, basketball, nightlife, astronomy, palm trees, swimming

Recent Profile Visitors

2,195 profile views
 1. Здраво, можеш ли да напишеш мало више информација? Преко агенције или самостална режија, који тип превоза, колико дуг боравак, колико велико друштво?
 2. да ли планираш дочек тамо или повратак раније?
 3. Hvala @deleter i @bam-bam na pomoći, rešio sam ipak da otkažem put, jer su počele već i ovakve vesti a tek je nekoliko dana prošlo: https://cyprus-mail.com/2023/10/23/uk-foreign-office-updates-cyprus-travel-advice-over-political-demonstrations/ U suštini rešio sam da promenim destinaciju i odem na Maltu, ujedno iskoristim WizzAir kredit Za Kipar ću sačekati 2024.
 4. pa to nešto razmišljam da opet kupim sa Flex opcijom pa da opet otkažem ako baš ne budem iskoristio
 5. mislio sam da ne bude reklamiranje, ali evo: https://consent.yahoo.com/v2/collectConsent?sessionId=3_cc-session_93d6ca40-345b-4032-b7ef-a48ce97f3040 https://www.thetimes.co.uk/travel/advice/cyprus-travel-is-it-safe-to-visit-and-whats-the-latest-advice https://english.alarabiya.net/News/middle-east/2023/10/15/US-offers-Americans-in-Israel-evacuation-by-sea-from-Haifa-to-Cyprus https://cyprus-mail.com/2023/10/15/hundreds-demonstrate-in-larnaca-to-support-palestinians/ delim ja vaše mišljenje, ne mislim da će biti navala, samo se brinem da situacija u toku novembra ne eskalira pa
 6. to im je baš bezveze... mislio sam da ima neki način da se povrati hvala svakako za info
 7. @bam-bam nisam ni ja mislio da imaju dok nisam video da ih provlače po vestima kao mesto gde bi bilo potencijalno utočište za migrante, da to ima veze sa UN zonom na Kipru itd. Iz Srbije sam, i baš zato i pitam jer kod nas informacije uglavnom kasne. Kad se gugla "cyprus travel" i odaberu se vesti, svi redom pišu o tome, otuda i moja briga.
 8. zdravo, planiram da izvršim refundaciju karata (imam WizzAir Flex) pa me zanima kako da sredstva sa WizzAir naloga prebacim na devizni račun? Nešto mi je ova njihova varijanta da je taj novac dostupan samo 90 dana na nalogu kratak...
 9. Zdravo svima, zanima me trenutna situacija na Kipru, usled izbijanja rata. Po informacijama po portalima kod nas, deluje da će prihvatati Palestince? Trebalo bi da putujem turistički na mesec dana u Larnaku, ceo novembar, ali se razmišljam da li da otkazujem putovanje... Ako ima nekog da podeli informacije, bio bih zahvalan.
 10. Ако неко од вас реши да продужи до Ларнаке, од 05.11. до 03.12. сам тамо и имам места у смештају.
 11. Zdravo, razmatram opciju letovanja na ostrvu Skopelos (mesto Neo Klima) pa me zanimaju iskustva ljudi koji su posetili ostrvo. Svaka preporuka je dobrodošla
 12. grešiš, ja sam nedavno dobio kompenzaciju putem Compensaira (kolega preko Lufthanse direktno) za let MUC-BEG, samo što je to uvek lutrija da li će prihvatiti... zato sam odlučio da koristim "agenciju".
 13. Zdravo, planiram u junu da putujem u Egipat i dvoumim se između Hurghade i Sharm El-Sheikha. Ako bi neko bio voljan da podeli iskustva, bio bih zahvalan Prvi put idem u Egipat pa ne znam šta da očekujem. Hvala unapred!