Posted July 31, 2018 Ima li neka zenska osoba za letovanje Grcka ? Moguc svaki dogovor. Srecko Mozemo li da popricamo na temu letovanja? 9 minutes ago, Halkidiki2018 said: Ima li neka zenska osoba za letovanje Grcka ? Moguc svaki dogovor. Srecko Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2018 Quote Zdravo svima! putovala bih u Grčku pocetkom septembra. Potrebna saputnica, 25-35 godina U Beogradu sam, valjalo bi da se upoznamo pre puta... Destinacija nije toliko bitna, govorim grcki i lako se snalazim. Može last minute, neka povoljnija varijanta... Ako se zdruzimo odlično, ako ne, delimo troškove Mimoza 87 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2018 Quote Poštovanje svima.😊 Ove godine idem na Krit,mesto Hersonissos krećem 4.9.2018.upaltio sam za jednu osobu i doblatio procenat za drugu,kako bih mogao da krenem,pa da ne bi išao sam,ako želi neko da pravi društvo nek se javi! Osoba samo da je normalna!Sve možemo tamo da radimo,izlazimo,zezamo se,kupanje,šetnja, izleti,vožnja i naravno sve umereno😉 😊 Doplata je oko 150e,da bi ista krenula. 😊 Sve što želite pitajte? 😉 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2018 Zdravo svima.. Da li je neko zainteresovan za Zakyntos od 22.08 do 02.09? Cena aranzmana je 169e + neki sitni troskovi za P.O. i boravisnu taxu. Dakle, kombinacija svega.. i provoda, i chilla, svega.. a ponajmanje sna. Sto se mene tice.. imam 24 god, openminded, fleksibilan, tolerantan.. Sto se tice ljudi sa kojima imam dodirne tacke ili im 'srce kaze more, a novcanik ne moRe' , ili su se odlucili za ova, nmg reci manje zanimljiva mesta.. vec vise chill varijantu. Tako da.. ukoliko neko izrazi zelju za mixom provoda, chilla, plivanja, ronjenja, obilazenja plaza.. neka slobodno pise. Ja idem sigurno, da l' u solo varijanti ili sa nekim.. uglavnom lom 👌🙄 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2018 Neko zainteresovan za podelu putnih troškova, mojim autom za letovanje u Grčkoj (opcija Skopelos, Tasos) kraj avgusta-početak septembra. Slobodna 3-4 mesta (opel ZAFIRA), a što se smeštaja tiče i to je stvar dogovora, opcija neki last minute ili booking, pa kako se uklopi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2018 On 18. 07. 2018. at 2:37 PM, JustI said: Devojke, da li je neka zainteresovana za letovanje u Grckoj? Dogovorili bismo se oko termina, i mesta, ali bitno mi je da neko zaista ima nameru da ode na letovanje. Svi dosadasnji pregovori, zavrseni su neuspesno, em zbog termina, em zbog novca... pa hajde da pokusam jos jednom. Iz NS-a sam, imam 28 godina, i volela bih da mi se jave osobe pribliznih godina. Da li si nasla saputnicu? Ja bih mogla da krenem 14-og uvece! Ja mogu da krenem 14.-og uvece! Ako ti odgovara!!! On 13. 07. 2018. at 9:03 AM, alekmilisic said: Pozdrav, ja trazim devojku za letovanje u avgustu.Putovali bi mojim kolima, sve troskove bi ja snosio Zanima me druzenje, upoznavanje nove osobe i lep provod na odmoru. Trazim iskljucivo partnerku do 40 godina radi zajednickog boravka i druzenja, to jest odlaska na plaze u izalazak.. Nemam lose namere, slobodan sam covek, imam 45 godina Zainteresovane devojke mogu da se jave na mail alekmilisic@gmail.com Da li si nasao saputnika? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2018 On 12. 05. 2018. at 12:09 PM, markos3x said: Zdravo , Trazim zensku osobu za letovanje u Grckoj ,godine do 37, zivim u Prag tako da idemo kolima . Inace ako mi se cura sviga ja pokrivam bukvalno sve troskove :)) . Uopste nisam ruzan , i mozemo prvo razmeniti slike i popricati preko mail. Mail za konakt : provodmk@gmail.com On 12. 05. 2018. at 12:09 PM, markos3x said: Zdravo , Trazim zensku osobu za letovanje u Grckoj ,godine do 37, zivim u Prag tako da idemo kolima . Inace ako mi se cura sviga ja pokrivam bukvalno sve troskove :)) . Uopste nisam ruzan , i mozemo prvo razmeniti slike i popricati preko mail. Mail za konakt : provodmk@gmail.com Pisala sam Vam na mail! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2018 Cao drugari, Vec sam pisala pa da pokusam jos jednom, nadam se da cu ovaj put imati vise srece, na godisnjem sam od 17.08, planirala sam Neos Marmaras, Sarti ali sam otvorena za predloge, bitno mi je da odem negde da se odmorim, ako ima neka zenska osoba zainteresovana i slobodna u tom terminu neka pise Pozdrav Morena Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2018 Ima li neko ko bi mozda isao na neko od tih mesta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2018 Cao svima, Jel ima neka zainteresovana osoba za halkidiki sada u avgustu, isao bi sa mojim kolima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2018 (edited) Pozdrav svima, Imam odmor u periodu 25.08.-09.09. i išao bih u Grčku. Po potrebi, termin mogu malo korigovati (lakše "unapred"). Prednost dajem ostrvima, ali rado ću razmotriti i zanimljive opcije koje se odnose na kontinentalnu Grčku (npr. Halkidiki). Putovanje autobusom bih preskočio, tako da bih išao ili avionom ili kolima s obzirom da sam ih uzeo nedavno i imam neostvarenu želju da po prvi put odem na more na taj način. Nemam ograničenje što se tiče budžeta, a važno mi je samo da trajanje letovanja bude makar makar 10 dana/noći. Išao bih pre svega da se odmorim, što ne mora nužno podrazumevati statičan odmor, posebno ako budemo išli kolima (u tom slučaju, Lefkada mi je odličan izbor). Prošle godine išao sam na Krf sa jednom devojkom sa foruma, a postoji mogućnost da ide i ona. Što se tiče društva, idealno bi da bude ili žensko ili veće mešovito. Lak sam za dogovor, što potvrđuje prošlogodišnje iskustvo. Javite se, pišite, brzo odgovaram. Pozdrav, Miloš Edited August 5, 2018 by milos83bgd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2018 Poz, Da li.jos uvek trazis saputnicu? I koliko imas godina 😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2018 Hej,da li si pronasla prijatelja za put ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2018 Zdravo svima, odmor oko 13.08. Uredan i ne hrcem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2018 Pozdrav ekipa, ako ima zaintresovanih za Grcku u septembru busom ili mojim autom. Evo ga mail darkoda100@gmail.com pa se javite da razmenimo par poruka ako smo blizu mozemo i na pice radi boljeg upoznavanja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2018 5 hours ago, ninica said: Pozdarv svia, Da li je neko zainteresovan za letovanje u Španiji Costa Brava,Loret del mar, od sredine ,kraj Avgusta, fleksibilna sam i raspolozena za svaki dogovor...;) Moze i neka druga zanimljiva destinacija...;) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2018 Poštovanje svima.😊 Ove godine idem na Krit,mesto Hersonissos krećem 4.9.2018.upaltio sam za jednu osobu i doblatio procenat za drugu,kako bih mogao da krenem,pa da ne bi išao sam,ako želi neko da pravi društvo nek se javi! Osoba samo da je normalna!Sve možemo tamo da radimo,izlazimo,zezamo se,kupanje,šetnja, izleti,vožnja i naravno sve umereno😉 😊 Doplata je oko 150e ja mislim,da bi ista krenula. 😊 Sve što želite pitajte? 😉 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2018 Pozdrav, da li ide neko na Zakintos ili bi isao preko rapsody travela (last minut). 20 avgust 159 E. 9 nocenja, trajekt i prevoz uracunat u cenu. Ako neko hoce nek se javi da rezervisemo dok ima slobodnih mesta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2018 Pozdrav svima, Nisam stigao da procitam sve poruke ovde, al cu svakako to uraditi. U medjuvremenu, da napisem i ja svoju objavu za letovanje. Trazim nekoga svojih godina (musko-zensko) za letovanje u Grckoj, mesta Zakintos, Lefkada, Kefalonija i slicno (neka ostrva). Budzet mi je do nekih 200-250 evrica, prevoz moze i busem, moze i sa necijim autom (ja ga nemam). Period od 03.09. nekih 10tak dana. Planiram letovanje, odmor konkretan, ne neko ludovanje i ispijanje po klubovima. Mogu avanture dzipom, ronjenje i slicno, dogovor svakako! Ja sam iz Beograda, '85. godiste, radim u Vojsci, nepusac. Sve sto vas interesuje, pustite poruku u dm ovde! Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2018 Pozdrav forumaši, Išla bih u Grčku krajem septembra ima jako povoljnih aranzmana. Isla bih skromno bez isprdjivanja ,bitno mi je samo more,plaza i šetnja,i bez žurbe i napinjanja.Trazim društvo za odmor,ali bukvalno,podelili bi troskove puta i smestaja. Imam 40.god iz Niša sam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2018 Zdravo, isla bi na more od 18,19 ili 20 avgusta,Grcka ili Crna Gora svejedno. Imam 22 godine, trazim decka/devojku za saputnika. Ne mora 10 dana moze i krace Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2018 Ciao. Ja bih isla na Lefkadu svojim kolima 8.9 na nedelju dana, javi mi se ako si zainteresovana na viber 066066125 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2018 (edited) Poštovanje svima, Tražim društvo za more u Grčkoj,ostrvo Evia,a po mogućstvu i dogovoru i drugo ostrvo neko.Termin 20.08. ali može i korekcija termina, minimum 10 dana( cuo sam da septembar i nece biti kao avgust topao,mozda gresim).Recimo na Kritu nisam bio nikad...Ne očekujem nikakve obaveze,sve po dogovoru i da je osoba ok.po mogućstvu ženskog pola.Preferiram pored morske vode i da se obidje nešto i vidi,blizu je Atina i još neke destinacije,pričam,pošto sam već bio u Pefkiu mestu na Eviji.Naravno druga osoba po želji svojoj,ne mora iz vode izlaziti :). Mir,opuštanje,odmor,šetnje i ture ostrvom.Ima i lepih manastira u blizini.Inače,nisam zahtevan,pedantan sam i drzim se svakog u napred dogovora,uz obostrano poštovanje i uvažavanje mišljenja.Naravno.Pozzz Edited August 8, 2018 by Dejan43 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2018 On 8/5/2018 at 9:37 PM, milos83bgd said: Pozdrav svima, Imam odmor u periodu 25.08.-09.09. i išao bih u Grčku. Po potrebi, termin mogu malo korigovati (lakše "unapred"). Prednost dajem ostrvima, ali rado ću razmotriti i zanimljive opcije koje se odnose na kontinentalnu Grčku (npr. Halkidiki). Putovanje autobusom bih preskočio, tako da bih išao ili avionom ili kolima s obzirom da sam ih uzeo nedavno i imam neostvarenu želju da po prvi put odem na more na taj način. Nemam ograničenje što se tiče budžeta, a važno mi je samo da trajanje letovanja bude makar makar 10 dana/noći. Išao bih pre svega da se odmorim, što ne mora nužno podrazumevati statičan odmor, posebno ako budemo išli kolima (u tom slučaju, Lefkada mi je odličan izbor). Prošle godine išao sam na Krf sa jednom devojkom sa foruma, a postoji mogućnost da ide i ona. Što se tiče društva, idealno bi da bude ili žensko ili veće mešovito. Lak sam za dogovor, što potvrđuje prošlogodišnje iskustvo. Javite se, pišite, brzo odgovaram. Pozdrav, Miloš Pozdrav još jednom, Od danas imam jednu zanimljivu opciju, a to je ostrvo Amuljani. Kažu za njega da su to Maldivi u Evropi, tako da je suvišno govoriti o lepoti plaža. Kako je to najbliže ostrvo Srbiji, onda ne bi bio problem da se ide i kolima, pre svega da bi se tokom letovanja obilazile plaže. Gledao sam ima zaista povoljnih aranžmana za sam kraj avgusta. Naravno i dalje sam potpuno otvoren za ostale opcija, ali ovo mi je veoma zanimljiva opcija. Možda u startu imam društvo drugarice, tako da bi bilo idealno da se pridruži još jedna devojka ili neko mešovito društvo. Pišite, pitajte... brzo odgovoram. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2018 Zdravo, jesi nasao drustvo za more? Ja bih isao polovinom septembra na Skopelos... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites