Posted July 3, 2018 Da li je neko odsedao ovde ? Zeleo bi da odem na vikend ili na nedelju dana. Trebaju mi preporuke za smestaj prvenstveno..a i svaki drugi savet je dobro dosao. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2018 (edited) Preporuka za Draganove konake: http://www.tara-planina.com/draganovi-konaci.html Tamo sam odsedao u februaru, jako dobar i udoban smeštaj pored jezera odmah. P.S. Da ne bude da favorizujem jedan smeštaj, na istom tom sajtu imaš i druge smeštaje, pa baci pogled. Pozdrav! Edited July 5, 2018 by audioslave Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2018 Ne mogu da preporucim smestaj jer godinama letujem na Mitrovcu, al sve ostalo sto te interesuje oko Tare, narocito tog dela oko Mitrovca i Zaovina, to slobodno pitaj. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2018 http://www.tara-planina.com/zaovine_carobna_koliba.html vise puta u raznim kobinacijama porodicno i sa prijateljima... blize je malom jezeru... kao sto rece audioslave.. ima tamo jos njih. Moja iskustava sa domacinima su bila uvek pozitivna. A Zaovine su predivne.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2019 Pozdrav narode, molim vas za info - kakva je situacija trenutno na jezeru ZAOVINE? Da li je voda iscrpljena, ima li smisla otici tamo na odmor? Ako je lose - zamolio bih vas za neki predlog, nesto slicno u prirodi - za posetiti u povratku iz CG u prvcu BG-a... Mislili smo da kombinujemo B. Bastu, Kustendorf, Zaovljansko jezero... Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2019 Cekaj, bitno vam je da li ima vode u Zaovinskom jezeru da biste se kupali u povratku s mora?! Ako vam je do lepe prirode, na Tari je ima i pored tog Zaovinskog jezera (koje je, inace, vestacko), recimo, ja volim Mitrovac, jer je dosta sumovit. Podjednako lepa alternativa Tari bi bio Zabljak/Durmitor. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2019 Pozdrav Dragance, hvala na odgovoru. Peace 😉 Da, bitno mi je da li ima vode u jezeru - jer je totalno drugi dozivljaj - kada si kraj polupraznog-oskrnavljenog jezera u poredjenju kako tamo zaista bude lepo kada je nivo vode stabilan. Nije sve u kupanju... Plan je da to bude baza, pa odatle da se obidje okolina... U svakom slucaju - razmisljam i o Zabljaku, no mislio sam Srbija ima toliko mesta.. Nisam stigao da istrazim.. Pa zato pitah, nesto posebno lepo za posetiti u zapadnoj i centralnoj Srbiji... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 20, 2019 Mozda bi ti odgovarala Kamena Gora. U Srbiji je (kod Prijepolja), priroda je predivna (medju najlepsim u Srbiji), blizu je vodopad Sopotnice (lepsi od Nere/Beusnice), a tu je i misticni bor, ima i rafting na Limu. Smestaj jeftin. Posecuju je uglavnom planinari i ljudi u povratku s CG primorja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites