Jump to content

Featured Replies

Posted

izasao je chlanak u 24h... od svih chlanaka do sad ovaj je najbolji, iako su poslednjih 7 rechi spojene :D

izasao je chlanak u 24h... od svih chlanaka do sad ovaj je najbolji, iako su poslednjih 7 rechi spojene :D

Da, ovo je vec vrlo fini clanak... mada, okupimo se jednom godisnje, i imamo 1000 clanova  :roll: 

Ja bih rekao da se okupimo svako malo i imamo n clanova (gde je n neutvrdivo i krece se negde izmedju 1 i 1025 i varira u skladu sa godisnjim dobima, ispinim rokovima i mesecevim menama), ali svaka cast na clanku! Stvarno fino!    clap

:mrgreen:

e, odlicno ako je isti tekst! novinar je bio vrlo ljubazan, i uprkos frke sa dedlajnima napravio je lep tekstic. bravo  clap.gif' alt=':clap:'>

Heh... tek sad vidim koliko je fancy... strava!  clap.gif' alt=':clap:'>  clap.gif' alt=':clap:'>  clap.gif' alt=':clap:'>  clap.gif' alt=':clap:'>

Imam ja jedan primerak, sacuvacu ga, pa, ako ne pre, trebalo bi da se vidimo na Zeljinu...lep je clanak i ja sam se jutros prijatno iznenadila, mada me nema na slici :D

• Author

I ja sam sachuvao primerak, u pozadini se vidi moj shator i Acketa ispred njega  :mrgreen: