Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

U  pustinji... ;D Ma, ima ih svuda, ali mene nijedna nije ozarila, tako da drugarica moze da bude bezbrizna! Ako i ozari, prezivece, nije strasno ;)

U principu ima ih svuda, ali ko na to ne racuna, i ne treba na more. Uglavnom se javljaju poslepodne oko 17h. Ja sam bila u Hammametu prosle godine kraj avgusta, pocetak septembra i nijedna me nije oprljila, mada se jedna zena iz grupe pozalila da ju je bas oko 17h jedna meduza opekla. Dakle, do 17h slobodno na plazu, a posle oprezno.

ZABOGA, pa ne trosite vreme u Tunisu samo na plaze i meduze. Idite u unutrasnjost. Idite tamo gde nema ponuda za fakultativne izlete od strane agencije koja vas je aranzmanski dovela. Idite i posetite Dugu, srpsko vojnicko groblje u Menzel Burgibi pored Bizerte, samu Bizertu, ksarove u okolini Medenina i Tatauina, Ksar Gilan, vozite se njihovom varijantom "sarganske osmice" olicene u Lizard Ruzhu, uzivajte u arhitekturi Tozera a ne da vam to mesto bude samo spavaonica na onim jednoobraznim putevima "kroz Saharu"... Jednostavno, uzivajte u pravom Tunisu, onom nepoznatom prosecnom gradjaninu Srbije.

• 2 weeks later...

Mislim da nema potrebe, bio sam tamo, preziveo bez ikakvih antiseptika i bilo kakvih drugih mera zastite. Mozda je neko i imao problema, ali generalno, nisam cuo da se ljudi zale.