Followers 0

Saputnik za Tajland

8 posts in this topic

Pozdrav,

Planiram odlazak u Tajland(Bangkok) sa zeljom da gledam,vidim,istrazim,dozivim.Da stavim na test svoju ljubav prema putovanjima,stranim zemljama i ljudima.

Ja sam Jovana,35 godina,iz Kraljeva(mada najmanje vremena provodim tamo).Radim na recnim brodovima i upravo sam zavrsila sezonu.

Najlepse putovanje na kojem sam bila do sada je odlazak u  Tajland(15dana),pre dve godine,gde sam dozivela toliko lepih stvari da sam odlucila da se vratim i ostanem jedan duzi period,da probam tamo da radim i da ostanem da zivim.

Sledeci korak je polaganje Tefl kursa(za posao English teachera) i pripreme za odlazak. Kartu sam kupila za 04.01.2019.

Ako neko ima slicne zelje i interesovanja neka se javi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravo Jovana, ja sam Maja iz Novog Sada, na Tajlandu sam sa ćerkom i mužem i bila prošle zime i već sam kupila karte za 12.decembra kada ćerka i ja idemo opet na tu stranu. Moj muž ima kartu za 5. januar, tako da dolazi dan nakon tebe i pridružiće nam se u zavisnosti gde se tada budemo nalazile,a  verovatno ćeo biti na Koh Lipe ostrvu. Možda možete i zajedno doći na tu stranu kada se malo odmoriš od puta :)

Ćerka i ja razmišljamo da odmah po dolasku odemo u Kambodžu i da se po povratku na Tajland lociramo na nekom od ostrva jer ona ide prvenstvano zbog ronjenja, prošle zime je položila za PADI licencu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preporuka je - idi na sajt Agoda, pa onda trazi smestaj na lokaciji koja ti odgovara prema najboljem odnosu cene i kvaliteta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav! Koleginica i ja slecemo 13.1 u BKK, ona ostaje do pocetka marta, ja ostajem celih 3 meseca, posle Vijetnam, Filipini & beyond. Preporuka za hostel Analog Hostel Bangkok! Fenomenalan industrijski dizajn, odlicno mesto ako treba i da radis tamo! Mi smo tamo od sletanja pa +7 dana, posle se spustamo na Krabi. :)

Edited by nemanja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0