Posted February 6, 2019 Gledala sam razlicite kombinacije, buseve, letove, ali ajde i ovde da pitam. Imate li neke savete? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 6, 2019 Busom do Skoplja ili Pristine, pa odatle busom do Tirane. Iz Pristine nisam isla, ali pre par godina je put iz Skoplja bio jaaaaaako dugacak i naporan, zbog lose putne infrastrukture, ali nisam sigurna kako je sada. Mislim da Air Serbia leti direktno za Tiranu ali mislim da su oni nerealno skupi... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2019 Mislim da je Air Serbia izmedju 140 i 180 evra karta, zavisi kad se uzima. Drugarica cesto dolazi iz Tirane za Bg avionom. Postoji i opcija iz Budimpeste za Tiranu wizzom zavisi kako kad, od 60, 70 evra povratna. Jeste cimanje al jbg. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2019 Ne znam odakle si i gdje si trenutno. Ja sam isao iz Podgorice kombi prevozom. Karta je bila oko 18e, kupljena online preko bus4me. Vjerovatno ti je blize i udobnije nekako preko Pristine, jer je uglavnom autoput. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2019 gledala sam, imaju letovi za 160e, a ima i bus ali se preseda i traje skoro 20 sati tako da cu videti jos uglavnom hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites