Posted July 3, 200817 yr Hej haj! Pričao sam sa drugarom Kristijanom (nick urban_boy) pre par dana u Bečeju i skontali smo da ne bi bilo loše da organizujemo jedan CS-HC-ST sastanak u Novom Sadu za vreme EXIT-a, s obzirom na broj stranaca koji će doći preko tih mreža ovamo. Onda su mi oni koji su prošle godine bili na takvom sastanku rekli da ih je bilo ukupno osmoro i to sve sami domaći članovi. Dakle, sastanak bi bio u subotu, 12. jula oko 16h ili 17h u nekom parku u Novom Sadu... sad mi recite - koliko vas bi bilo zainteresovano da dođe i povede svoje CS-HC goste? I da li mislite da ima smisla praviti takav sastanak? Ako ima zainteresovanih, onda bih ovog vikenda objavio sastanak i "zvanično".
July 3, 200817 yr Pa ne znam koliko bi imalo smisla, posto bi taj sastanak trajao samo nekoliko sati zbog EXITA! Onda vec bolje neka bude na Strandu, razglasimo ovde i na HC/CS - u i jos svako dovede svog guesta. I nemojte 12. posto je Petrovdan, vec imam 2 slave na koje sam pozvan
July 3, 200817 yr Ideja za CS/HC sastanak je super ali mozda da se zakaze skup u limanskom parku?Ja bih poveo sve moje CS goste.Kontam da moze da bude dobraza zabava i druzenje.Pozzz iz Backog Gradista!
July 4, 200817 yr Strand nije dobra opcija vikendom poshto je ceo Novi Sad na strandu. Mislim da je limanski park pogodak. Nedelja popodne u 16:00 Sasvim dovoljno vremena da se druzimo pre festivala i sasvim dovoljno vremena da svi ustanu posle subotnje veceri.
July 4, 200817 yr u nedelju 12. dolazi meksikanac kojeg nismo acketa i ja videli 5 godina i njega cemo dovesti na skup
July 4, 200817 yr onaj koga treba ubiti nocnim peshachenjem po frushkoj gori i koji ce zatim pojesti silinu slaninu o chemu ce gorepomenuti kukati ceo zivot?
July 5, 200817 yr Author Odlično, onda! U nedelju u 16h u Limanskom parku, tamo na onoj čistini bliže Dunavu. Da li je svima jasno gde je to?
July 7, 200817 yr Author Ako vam jepreko FB stigla pozivnica na mejl, verovatno ste videli ovo: Date: Monday, July 7, 2008 Time: 9:00am - 12:00pm Acketa! Sad smo ispravili pa piše: Date: Sunday, July 13, 2008 Time: 4:00pm - 1:00am Vidimo se!
July 8, 200817 yr Je li ovaj sastanak siguran? Kao novi clan, hocu li imati kakve nagrade? Primjetio sam da novi clanovi nesto ne posjecuju sastanke. Zadovoljan sam sa jednim
July 9, 200817 yr Author Je li ovaj sastanak siguran? Kao novi clan, hocu li imati kakve nagrade? Primjetio sam da novi clanovi nesto ne posjecuju sastanke. Zadovoljan sam sa jednim Sastanak je siguran... kao novi član, dobićeš polovinu mesečne plate urednika sajta. Ako bude ikakvih izmena, to će biti blagovremeno objavljeno ovde.