Road Trip dogovor

4 posts in this topic

Zdravo svima,

Pozdrav svim mladim zanimljivim ljudima, koji vole da putuju i da istražuju nove destinacije! 

Imam dosta iskustva u organizaciji putovanja, volim dinamično putovanje, može svim vidovima prevoza (rent, bus, voz, avion, kombinovano...)...

Ko je raspoložen za ovakav vid putovanja (bez velikog konfora :)) i da bude u stalnom pokretu (maltene svaka sledeća noć drugi grad) neka se javi pa se možda i dogovorimo za nešto... dosta sam putovao na ovaj način, ali imam i par ideja koje bi voleo da sprovedem u narednom periodu (pre svega za sledeću godinu, a možda nešto i ranije :))

Ideja ovog posta je za pocetak da se ljudi koje se pronalaze najpre jave, da se možda ako bude sreće oformi i ekipa, pa da razmenimo ideje oko destinacija, ili ideje oko organizacije ko ima u cemu isksutva i slicno.. drugim recima da se upoznamo malo pre nego sto se otisnemo na projekat zajednickog planiranja putovanja, jednog ili više :)

Raspoložen za spiku, razmenu ideja pa se javite... može na kontakt ovde ili na mejl putovanje.saputnik@gmail.com pa se dogovoramo za dalje... Ne bih da dužim ovde dalje gde sam putovao, na koji način jer bi trajalo i šta su mi ideje za naredni period.. oni, nadam se ozbiljni, koji se pronalaze u ovakvim putovanjima i generalno vole putovati ako se jave saznace :)

Jos jednom pozdrav svima!

Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cao,putovao sam ranije sam.Smestaj u hostelu mi odgovara.Trenutno gledam jeftine Wizz air letove..ima povoljno iz BGD  Kipar,Bazel,Atina...sve u martu,aprilu..ako bude nesto jeftino pisi..Ne bih sam isao u zemlju gde  engleski jezik ne kontaju bas...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam kupila kartu za Lisabon, i povratak iz Barselone u martu. Nikad više od 3 noći nisam u jednom gradu. Tako sam proputovala ceo Izrael i Jordan, veći deo Evrope, Maroko itd. 

Na jesen naredne godine bih rado isla u Argentinu i Cile na 20 dana ili možda Peru, Ekvador i Kolumbiju. Za ovakva putovanja uvek dobro dodje drustvo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I @Milena24 @Road_Trip nadam se da niste odustali od ideja svojih zbog virusa. Ja sad gledam Ekvador i čini mi se primamljivo. A i otvorili su granice. Npr. u novembru bi bilo super obići. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.