Posted June 14, 2019 (edited) Cao ljudi, imam pitanje, planiram da idem u Dubai uskoro... naime ne idem da se zezam, vec da polazem neki internacionalni test tamo, nevazno. Uglavnom, gde ste odsedali? U potpunom sam zbunu jer uvek spavam preko CouchSurfinga, a vidim da je tamo ilegalan, a i airbnb ima neke komplikacije koliko vidim, hostovi moraju da imaju neke posebne dozvole, ne znam nesto mi se ne zeza sa time. Posto bih isla sa partnerom, postoje li neke pristupacne opcije nekih hostela, hotela, sa privatnom sobom? Ili generalno, gde ste vi odsedali? Edited June 14, 2019 by angie Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2019 On 12/17/2018 at 11:28 PM, noskich said: Ma kakva sharia. U praksi Dubai je daleko od toga. U hotelima imas prostituciju iza ledja, naravno nije zvanicno i ne reklamira se, ali vise nego ocigledno. Zena i ja smo bili naravno zajedno u hotelu, nikakve tu kontrole nema. Na plazama se sasvim uobicajno ljudi kupaju u kupacim kostimima. Zene nose sorceve, majice sa bretelama... Ima delova UAE koji su dosta strozi, ali Dubai nije takav. U javnom prevozu imate delove autobusa koji su rezervisani samo za zene. Isto i u metrou. Sve je komercijalizovano tako da niko ne gleda kakva je musterija, vec samo gledaju da zarade. Naravno, to sto si napisala o dolicnom ponasanju i dalje stoji. I treba se toga pridrzavati. Bilo je zapadnjaka koji su zbog svoje sumanute razuzdanosti imali problema tamo, ali to su ekstremi. Hey noskich mozes li da podelis sa mnom gde ste zena i ti odsedali? daj neke preporuke ja takodje idem sa partnerom, mi bismo ipak neku privatnu sobu negde, ako postoji neka koliko toliko budget opcija... vidim da CS ne funkcionise tamo, a i AirBnb nisam sigurna koliko radi posao ili je komplikacija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2019 (edited) Pogledaj na sajtu Agoda. Ima delova grada koji su povoljni a nisu daleko od centra, na primer Deira gde smo i mi bili. Edited June 15, 2019 by noskich Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2019 kul, hvala, pogledacu svakako Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2019 Poštovani, Putujem turistički u Dubaji od 7. 12. u trajanju od 7 dana. S obzirom da sam dijabetičar, moram daponesem 8 doza insulina? Da li je to problem,odnosno da li moram da ispunim neke posebne zahteve da bih mogla da unesem u Dubaji taj lek, čiji sam ja korisnik? Molim Vas za brz odgovor, pošto mi se datum polaska bliži. Hvala unapred. S poštovanjem, Mima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2019 3 hours ago, mima72 said: Poštovani, Putujem turistički u Dubaji od 7. 12. u trajanju od 7 dana. S obzirom da sam dijabetičar, moram daponesem 8 doza insulina? Da li je to problem,odnosno da li moram da ispunim neke posebne zahteve da bih mogla da unesem u Dubaji taj lek, čiji sam ja korisnik? Molim Vas za brz odgovor, pošto mi se datum polaska bliži. Hvala unapred. S poštovanjem, Mima samo treba da imate izvestaj lekara u kome vam je prepisan insulin......mada, insulin nije droga, pa to svi dijabeticari tip 1 sveta koriste.....znaci samo je potreban neki dokaz da je to sto nosite za vas...... za 7 dana bolje ponesite malo vise doza insulina, nego sto je 7, jer ko zna sta moze da se desi...npr. propustite let ili stagod.....uzimate samo jednom dnevno? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites