Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

ukoliko ovih dana planirate polaske sa beogradske autobuske stanice, a vrlo vam je bitno da stignete negde na vreme, evo šta mi se upravo desilo. autobus za novi sad je kasnio sat vremena, a za to vreme nije bilo nijednog drugog polaska za ns. zbog čega? zbog toga što su se svi autobusi zaglavili u gradskoj gužvi.  :? kada je moj bus napokon stigao, ljubazni vozač (na pola puta između leslija nilsena i borisa tadića) nam je objasnio da su se preko sat vremena probijali od autokomande do buske stanice. ali, to nije sve, jer je sada trebalo izaći sa stanice i iz beograda i dočepati se autoputa. od stana u beogradu do odredišta u novom sadu trebalo mi je tačno 4 sata i 10 minuta, umesto uobičajena 2, 2-5 sata. zato, izbegavajte špic i dajte sebi lufta ako vam je bitno tačno vreme.

Odnosno, da generalizujemo : ukoliko osećate kakvo takvo poštovanje prema sopstvenom vremenu - izbegavajte Beograd u širokom luku, makar danju. I sklanjajte svoj život iz njega čim vam se pruži prilika.

A meni oprostite na sitnom izlivu mržnje i prezira na mestu koje nije predviđeno za to. Trudiću se da se ne ponovi.

Dodatno upozorenje : srpska vlada najavljuje da će uvoz automobila pojeftiniti u narednim mesecima. Ako stvarno bude tako, očekujte još goru inhibiciju svakog pokušaja kretanja kroz taj grad.

oce za 10%....

izbegavajte i bus valjevo-ns u 10,45.jednom se pokvario u koceljevi i morali smo dalje da idemo stop-bus kombinacijama,a kad smo pitali konduktera da nam vrati pare rekao nam je da to moramo uciniti u kancelariji preduzeca na novoj buskoj stanici u ns-u.kad smo tamo otisli nisu hteli da nam daju pare,kazu trebali smo uzeti od konduktera (koji nas je kao i ceo bus u sustini zavrnuo)-debeli ljakse sa natapiranom kosom.tu je naravno pocela velika rasprava o tome i na kraju je neka kobila od direktorke zvala obezbedjenje da nas isprati do izlaza.jednom kad sam isao za valjevo video sam taj isti bus kako oko 11,20 stoji pokvaren opet u koceljevi sto znaci da ga jos nisu povukli iz voznog parka....tako da,cuvajte se...

e srbijo zemljo konja i magaraca.....ili sto bi sava rekao (ne sveti vec onaj iz kikinde) na k.....te nabijem.

naravno izvinite na mom malom izlivu mrznje... ;D

• 2 weeks later...

Mada i vozovi kasne... :)

Idite pesaka, bar cete sigurno stici u jednom trenutku...