Posted July 22, 2021 Pozdrav, društvo! Tražim saputnicu za letovanje u Grčkoj ili Turskoj. Avion je preferirano prevozno sredstvo. Dogovaramo se oko aranžmana i datuma! Imam 42 godine i iz NS sam. Govorim grčki pa mogu biti od pomoći tokom puta, ako izaberemo Grčku Ajmo, ljudi, dok nas ne zatvore ponovo Pišite mi na nbx! Bojana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2021 Cao Bojana, Zainteresovana sam za letovanje…Grcka ili Turska nije važno samo da odem na more. Imam 36 godina i iz BGa sam. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2021 Ćao Bojana, ja sam zainteresovan takođe,Grčka,Egipat,Turska..sve stvar dogovora bitno je da je ok društvo! Iz Beograda sam, a i ista godina proizvodnje 😂 Pozdrav ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2021 Cao Bojana, Zainteresovana sam za Grcku, za drugu polovinu avgusta. Imam blizu 50 godina i nisam iz Bg. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2021 Pozdrav Bojana...ja razmišljam da idem,iz NS sam...možeš mi pisati na milenamarinkovic05@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2021 (edited) Велики поздрав од Александра. Имам 45. год. слободан сам од 7. августа rakita.aleksandar@gmail.com 0645880468 Edited July 27, 2021 by Aleksandar75 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2021 Заинтересована,мејл спартаспарта387@гмаил.цом Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites