Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

tražim saputnika za amsterdam ili portugal ali na proleće zbog vremena.neko ko dobro zna engleski, snalazi se i naravno voli da obilazi, ali i da se zeza uveče. gent

Upadam u datu kategoriju, idem u Amsterdam, ali nazalost tek negde nakon prijemnog za fakultet i Exita.. Znaci tek u drugoj polovini jula ili verovatnije u avgustu.. ;) ..

Ali cak i ako ne nadjes nikoga, ne brini, svakako ces upoznati nekoga u busu/vozu/avionu/stopom.. :) ..

• 7 months later...

hocu ja tu da idem, nije iskljuceno  ::crazy: ...........

ali tek avgust, septembar dolazi u obzir zbog posla. by the way, za engleski nema frke

• 2 weeks later...

ima.... ::crazy: jaaaaaa.....nasla sam da ima bus iz peste ......povratna 95 eur ..... zvizhd......

imam skype : friki78, ali jedino popodne kad se vratim sa sljake....ili jos bolje uvece kad dodjem sebi od vrucine  :potty:...pa ti cimni ..... clap

evo ja bas pre neki dan kupio karte za ams preko lufthanse za 17450din (presedanje u minhenu) a idem 16og jula i vracam se 19og :) prenecu vam utiske ;)

Vozom do Budimpešte, povratna 20E. Wizzair ima do Ajnhovena za nešto oko 100E čini mi se, i iz Ajnhovena do Amsterdama ima bus/voz direktno za oko 30E povratna.

Poz svima! Amsterdam obavezno, ja sam ovog proleća bio nekoliko puta. Postoji direktna Lastina linija Beograd-Amsterdam, samo proverite cenu, mislim da je negde oko 100 jura.

Poz svima! Amsterdam obavezno, ja sam ovog proleća bio nekoliko puta. Postoji direktna Lastina linija Beograd-Amsterdam, samo proverite cenu, mislim da je negde oko 100 jura.

200 eur povratna

• Author

skoro sam došla iz portugala i morate ga obići jer je fantastičan :party:.ostaje mi da vidim amsterdam tako da poziv važi za ovaj grad :banana: