Posted November 5, 200816 yr tražim saputnika za amsterdam ili portugal ali na proleće zbog vremena.neko ko dobro zna engleski, snalazi se i naravno voli da obilazi, ali i da se zeza uveče.
November 5, 200816 yr Upadam u datu kategoriju, idem u Amsterdam, ali nazalost tek negde nakon prijemnog za fakultet i Exita.. Znaci tek u drugoj polovini jula ili verovatnije u avgustu.. .. Ali cak i ako ne nadjes nikoga, ne brini, svakako ces upoznati nekoga u busu/vozu/avionu/stopom.. ..
June 9, 200916 yr hocu ja tu da idem, nije iskljuceno ........... ali tek avgust, septembar dolazi u obzir zbog posla. by the way, za engleski nema frke
June 18, 200916 yr ima.... jaaaaaa.....nasla sam da ima bus iz peste ......povratna 95 eur ..... ...... imam skype : friki78, ali jedino popodne kad se vratim sa sljake....ili jos bolje uvece kad dodjem sebi od vrucine ...pa ti cimni .....
June 18, 200916 yr evo ja bas pre neki dan kupio karte za ams preko lufthanse za 17450din (presedanje u minhenu) a idem 16og jula i vracam se 19og prenecu vam utiske
June 18, 200916 yr Vozom do Budimpešte, povratna 20E. Wizzair ima do Ajnhovena za nešto oko 100E čini mi se, i iz Ajnhovena do Amsterdama ima bus/voz direktno za oko 30E povratna.
June 18, 200916 yr Poz svima! Amsterdam obavezno, ja sam ovog proleća bio nekoliko puta. Postoji direktna Lastina linija Beograd-Amsterdam, samo proverite cenu, mislim da je negde oko 100 jura.
June 18, 200916 yr Poz svima! Amsterdam obavezno, ja sam ovog proleća bio nekoliko puta. Postoji direktna Lastina linija Beograd-Amsterdam, samo proverite cenu, mislim da je negde oko 100 jura. 200 eur povratna
June 21, 200916 yr Author skoro sam došla iz portugala i morate ga obići jer je fantastičan .ostaje mi da vidim amsterdam tako da poziv važi za ovaj grad