Jump to content

Featured Replies

Posted

Večeras su me zatekle nove boje na forumu... Ne znam čiji je to rad, ali moram reći da mi se jako sviđa. Sad forum više ne liči na ostalih dvesta miliona foruma koji koriste iste skripte. Imam utisak i da je malo bolje integrisan u ostatak sajta.  Čestitke autoru, ma ko bio... (mada bih rekao da je broj "sumnjivih lica" veoma ograničen)!!

Bas sam hteo da pomenem ovo. Pored boja, moram priznati da mi se vise svidja sto su forum i sajt sada direktno povezani.

I meni se dojmi novi izgled. Cak i ova plava pozadina kada se kucka post :D. Nego, mozda je off topic, ali sta se desava sa satom? Od kada je doslo do promene vremena, tj. vracanja sata na staro, nikako da se pojavi tacno vreme na vrhu stranice sajta.

Pridruzujem se u pohvalama za novi izgled foruma....  clap

...ali moram da budem i malo zakeralo  ;D Ne razumem se bas mnogo u te stvari i ne znam do cega je, ali primecujem da sat na vrhu stranice cita vreme za sat unazad. Pretpostavljam da je to vezno za skorasnje pomeranje sata. Znam da to i nije mnogo bitno, ali meni nesto upalo u oci, pa kad vec pricamo o unapredjivanju sajta, rekoh da spomenem!

Hehe, bice da smo globe trekker i ja pisali istovremeno post!

Izgleda da sam ja jedina kojoj se vise svidjao stari izgled i boje. Ili jedina to priznajem...

Sori, ali eto i meni se bas ne svidja sto je malo previse sivo..bolje da je, na primer, zeleno  :-[

al za ostale promene, hats down :)

ni meni se boje ne svidjaju previshe... ali ok, sad ce zima...

na prolece mogu da legnu neke veselije boje!

Koliko ljudi toliko ukusa. Neka ga malo ovako, pa će nas nadležni sigurno opet iznenaditi... Bitno je da se neko trudi oko svega ovoga, pa Bože moj, nekad će mi se boje više sviđati, nekad manje, pisani sadržaj je bitan (i fotke, naravno)!!!

kod mene na monitoru nije sivo nego ide na jednu lepu svetlo lila  ;D no, lepe ili ne, mislim da boje nisu toliko bitne i da su više stvar navike, ja pozdravljam objedinjenu navigaciju sajta i foruma, to nam je bilo preko potrebno :)

Ja sam pomislila da sa sajtom nesto nije u redu kada sam ga juce otvorila...navika je cudo :D

ali, sto da ne...navigacija je  :spot:

Jesam li ja jedina koja vidi tri nove sličice u gornjem desnom uglu i sivi footer navigacije?

Kakve su to zanosne promene?

Da, izgleda da ja jesam luda.

Ma koliko god da je bolje, lakse, brze, navika je cudo, nikako da se priviknem.

Лепше је него што је било, али мислим да би иделна боја, место сиве била #f1f1f1.

Такође, ова анемична плава је остала у позадини свих поља. Куку. ;D