Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Amman ti je oduvek bio u ponudi, verovatno ga nisi primetio. Kiev je u ponudi od oktobra, mada cene letova iz tog grada bash i nisu najpovoljnije.

Medjutim, mislim da vecina ljudi pravi jednu slucajnu gresku. Mislim na to sto si naveo Kalkutu. U pitanju je Kozhikode (Calicut), grad koji je na totalno suprotnom kraju Indije, od Kalkute, odnosno Kolkate, po novom. Calicut je na obali Arapskog mora, u drzavi Kerala, nesto severnije od Cochina. Ili, mozda stvarno postoji jos neka destinacija za koju Air Arabia leti, a u blizini je Kalkute :?

Recimo, na relaciji Kiev - Jaipur, sredinom januara, cena leta u jednom pravcu iznosi nesto vise od 250 EUR. Meni to deluje kao visoka cena.

• 2 weeks later...

air arabia vise nije low cost..obicne kompanije imaju nize cene za vecinu njihovih destinacija..

Cuo sam da ce letovi Airarabie pojeftiniti posle nove godine!!! Jel neko nesto zna o tome? Treba da kupim kartu pa ne znam da li da cekam ili ne?

• 4 weeks later...
  • Author

Recimo, na relaciji Kiev - Jaipur, sredinom januara, cena leta u jednom pravcu iznosi nesto vise od 250 EUR. Meni to deluje kao visoka cena.

kapiam da su hteli da naprave konkurenciju rusko/ukrajinskim kompanijama, ali da im nije uspelo..