Posted December 18, 200816 yr ili sam tek sad video? ok, nairobi je i bio.. kao i chennai i mesto blizu kalkute.. ali amman i kiev?
December 18, 200816 yr Amman ti je oduvek bio u ponudi, verovatno ga nisi primetio. Kiev je u ponudi od oktobra, mada cene letova iz tog grada bash i nisu najpovoljnije. Medjutim, mislim da vecina ljudi pravi jednu slucajnu gresku. Mislim na to sto si naveo Kalkutu. U pitanju je Kozhikode (Calicut), grad koji je na totalno suprotnom kraju Indije, od Kalkute, odnosno Kolkate, po novom. Calicut je na obali Arapskog mora, u drzavi Kerala, nesto severnije od Cochina. Ili, mozda stvarno postoji jos neka destinacija za koju Air Arabia leti, a u blizini je Kalkute
December 18, 200816 yr Author ok, to je greska.. tnx a kol'ke su cene iz Kieva? :/ nisam gledao, pa kad vec znas..
December 18, 200816 yr Recimo, na relaciji Kiev - Jaipur, sredinom januara, cena leta u jednom pravcu iznosi nesto vise od 250 EUR. Meni to deluje kao visoka cena.
December 26, 200816 yr air arabia vise nije low cost..obicne kompanije imaju nize cene za vecinu njihovih destinacija..
December 27, 200816 yr Cuo sam da ce letovi Airarabie pojeftiniti posle nove godine!!! Jel neko nesto zna o tome? Treba da kupim kartu pa ne znam da li da cekam ili ne?
January 19, 200916 yr Author Recimo, na relaciji Kiev - Jaipur, sredinom januara, cena leta u jednom pravcu iznosi nesto vise od 250 EUR. Meni to deluje kao visoka cena. kapiam da su hteli da naprave konkurenciju rusko/ukrajinskim kompanijama, ali da im nije uspelo..