Posted April 27 Zdravo ljudi, planiram da otputujem malo i na svom putovanju zelim da zabelezavam momente video zapisima i fotografijama pa mi treba neka preporuka za fotoaparat, bacio sam pogled na dva modela ovog tipa: Digitalni foto-aparat Sony Cyber-shot DSC-W830S ili ovaj Digtalni foto-aparat Canon Powershot SX620 HS moze i neki treci predlog u tom budzetu. Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27 Ako ti ne treba za profesionalne slike, onda je to cisto bacanje para. https://www.tehnomanija.rs/fotoaparati-i-kamere/kompaktni-fotoaparati/sony-fotoaparat-cyber-shot-dsc-w830s-srebrni.html Ovo ti je topla preporuka za casual slikanje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27 Ja već desetak godina imam sony cybershot rx-100 i jako sam zadovoljan. Mada, istini za volju, otkako sam uzeo novi Xiaomi telefon više ni ne nosim fotoaparat na putovanja. Jednostavno nema potrebe. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites