June 1, 200619 yr ljuuudiii, koliko para vi to nameravate da potrosite!? predlazem kafanu hotela Royal, na dva minuta je od kalisha, radi 00-24, mogu da se spoje stolovi, pivo je 69 a sto je jos bitnije, rakija je 40 daklem, pridruzicu vam se, makar na koji sat
June 1, 200619 yr mmm... rakija 40... rayuela, ne znam da li sam ti rekla da mislim da si ti jedno diiivno stvorenje... ovo je vredno otkazivanja kolektivnog ruchka na racun skole, a za ovu informaciju duzna sam ti jednu cetrdesetodinarku razhu! a sto se tice svih ostalih, mislim da je pitanje kafane upravo reseno!
June 1, 200619 yr mmm... rakija 40... rayuela, ne znam da li sam ti rekla da mislim da si ti jedno diiivno stvorenje...? ovo je vredno otkazivanja kolektivnog ruchka na racun skole, a za ovu informaciju duzna sam ti jednu cetrdesetodinarku razhu! a sto se tice svih ostalih, mislim da je pitanje kafane upravo reseno!? ? ? ? u 22h?
June 1, 200619 yr Ja ću se sigurno pridru?iti bar jedno veče i konačno bar nekog upoznati Nadam se da neće padati ki?a? jer glasam za open space
June 1, 200619 yr Znaci petak vece u 22h na Kalemegdanu kod Pobednika (to je onaj golishavi cika na visokom stubu koji u ruci drzi nesto... toliko od moje istorije :-D ) Ako sam nesto pogreshila bg-djani ispravite me... NS-adjani putnicki voz u 19:45 odgovara ? ili da uhvatimo neki ranije ? 16:54 ili 19:02 (oba su brza) izjasnite se po ovom pitanju! :-D
June 1, 200619 yr Author Bolonja je stigla i u Domovinu! Danas sam se jako rastuzio! Baba sera mi je danas saopstila da je Domovinu neki privatnik kupio i da ce se ....................... Globalizacijo .......*bem ti! Taman sam hteo da predlozim da se tamo nadjemo ! ............ Gde cu ja da diplomiram?
June 1, 200619 yr Znaci petak vece u 22h na Kalemegdanu kod Pobednika (to je onaj golishavi cika na visokom stubu koji u ruci drzi nesto... toliko od moje istorije? :-D ) Ako sam nesto pogreshila bg-djani ispravite me... NS-adjani putnicki voz u 19:45 odgovara ? ili da uhvatimo neki ranije ? 16:54 ili 19:02 (oba su brza) izjasnite se po ovom pitanju! :-D u slucaju kise je glupo zavlaciti se do pobenika..... mozda bi mogli da se nadjemo na ulazu u Kalemegdan (iz Knez Mihailove)... isto u 22h u neposrednoj blizini je hotel rojal? i mnoga druga jeftina mesta sve ovo treba resiti najkasnije veceras kako bi sutra svi znali tacno vreme i mesto (da se ne desi ista situacija kao za prvi maj)
June 1, 200619 yr Miroslave nemoj komplikovati... ako bude padala kisha svi cemo imati kapuljace i kishobrane pa i ako malo pokisnemo prezivecemo... preziveli smo mnogo gore stvari... a i hocu da vidim Beograd nocu sa Kalisha! To nikad nisam videla iako sam u Bg-u skoro 2 puta mesecno u poslednje 2-3 godine! Neka bude kod pobednika! Lako cemo se mi posle ugrejati i osushiti u kafani! :-D
June 1, 200619 yr Miroslave nemoj komplikovati... ako bude padala kisha svi cemo imati kapuljace i kishobrane pa i ako malo pokisnemo prezivecemo... preziveli smo mnogo gore stvari... a i hocu da vidim Beograd nocu sa Kalisha! To nikad nisam videla iako sam u Bg-u skoro 2 puta mesecno u poslednje 2-3 godine! Neka bude kod pobednika! Lako cemo se mi posle ugrejati i osushiti u kafani!? :-D ok?
June 1, 200619 yr mene mindedj . di ocete, ja cu doci Ako tebe mindedj a ti dodji u pola 10 na z. stanicu da sacekash moju individuu poshto ja ne mogu dolaziti nekim ranijim vozom imam ispit u ponedeljak pa moram da ucim! Ko josh hoce samnom tim vozom u 19:45 neka bude na z. stanici u NS-u u 19:30 najkasnije! :-D
June 1, 200619 yr Istog momenta zapocinjem drevnu indijansku igru teranja kise sa sireg podrucja Srbije da bi se vi lepo proveli,a ja uspela da obujem sandale na svadbu Svima nam zelim isto
June 1, 200619 yr mene mindedj . di ocete, ja cu doci? Ako tebe mindedj a ti dodji u pola 10 na z. stanicu da sacekash moju individuu poshto ja ne mogu dolaziti nekim ranijim vozom imam ispit u ponedeljak pa moram da ucim! okidoki, ja cekati
June 1, 200619 yr Ljudi nije fer ... ja dolazim u BG tek u subotu! U subotu da me cekaju slike sa treme! Elem ... svjohnny ... sta rece za domovinu??? U srce si me pogodio ... pa da nije bilo nje ja nikada nebih diplomirao! Jadni profesori ... i studenti s njim!
June 1, 200619 yr e pa drustvo posto ste se lepo izdogovarali mogu i ja da se oglasim znaci u 22h kod gologuzog, nadam se da nece biti provala oblaka kao veceras Marina dete mogla bi da mi poneses onaj cd sa slikama sto obeca jer ja nemam ni jednu sliku (osim par koje mi je revnosni misteriozni marko sa zutim kacketom poslao ) Bojane ti me bas iskulira za slike sram te bilo noc muzeja je super ideja samo sto se meni udaje drugarica u subotu pa ne znam koliko dugo cu tamo da zaginem , nadam se ne predugo jer nam stize drug kika pa je red videti se sa njim Acketa imam i za tebe po koju rec posto si moj omiljeni host svakako mozes da racunas na mene u nedostatku prenocista i tako mene nema cesto al kad se javim bas se raspisem pozdrav pa se vidimo!
June 2, 200619 yr ooovaj, ako vidite nekog krupnijeg sa naocaLama (kako je lud izraz ) vi mu dajte nesto da se smiri, znate mi ga pustamo ponekad petkom, ali on mora da se vrati od 20h kuci, a bice hladno, sam u velikom gradu, razumete vi Pa, ako se pojavi, vi ga lepo napojte, i uveselite a mi cemo doci u neko doba vec da ga preuzmemo ... hvala PS: da, verovatno i ja dolazim da vidim shashavu druzinu putnika samo jos da vidim gde to ... ali nema veze
June 2, 200619 yr Ko josh hoce samnom tim vozom u 19:45 neka bude na z. stanici u NS-u u 19:30 najkasnije! ? Hoću ja! Treba da mi dođe jedan Poljak, pa ukoliko se nacrta? ovde do tada, dolazim... a ako ga nema, jebiga moram ga čekati, obećao sam još pre x dana. ? ?Eto, ako zakasnim na taj voz, valjda ću se nekako kasnije dovući do BGa.? E da, ja nosim vreću, i uopšte me ne zanima gde ću spavati... mogu i u kafani
June 2, 200619 yr Author Lazare, rekoh ti da mozes da spavas kod mene......... a Jegulj moze da ponese onu svoju prostirku da mozemo da posedamo po kalemegdanu......... a posle mozes i da spavas na njoj kada te ispalim za prenociste
June 2, 200619 yr Bio bih beskrajno zahvalan ako bi se neko od ucesnika Shishanja kod Taje setio i poneo bilo kakve slike na cd-u? Bilo je barem pet-sest dig. fotoaparata....
June 2, 200619 yr da li su nekom potrebne slike sa trema? posedujem svecheve i , logicno, moje slike i taj film, ako neko ima jos neke( franzee, na pr.) neka ih ponese, hvala. ako treba, kazite u koliko primeraka da narezem, ili je dovoljno jedan za nis i jedan za ns, pa se vi raskusuravajte posle... ako vidite nekog krupnijeg sa naocaLama (kako je lud izraz ) vi mu dajte nesto da se smiri, znate mi ga pustamo ponekad petkom, ali on mora da se vrati od 20h kuci, a bice hladno, sam u velikom gradu, razumete vi koji bi to bio model naocaLa? da ne pogresimo? a i ovo vremeeeee! joooooooooj! marija, slabo ti to igras, koncentrisi se, bre!
June 2, 200619 yr Jeguljo, slike od mene + ackete se nalaze u Beogradu vec duze vreme, u poletarchevoj rezidenciji... Samo, izgleda ih on ljubomorno chuva