Posted July 7, 20223 yr Ukoliko neko zeli da podeli putne troskove a uz to i dobro raspolozenje i neke nove avanture na putovanju neka se javi. Grcka -samo avionom,ostrva. Sporadi kao favorit Skiatos Skopelos Evia..ali sam otvorena za dogovore ------- Egipat Hurgada u tom slucaju budzet 700/800€ Pozdrav svima sa zeljom da nadjete neku sjajnu ekipu po vasoj meri !
July 9, 20223 yr On 7/7/2022 at 2:48 AM, Sandra011 said: Ukoliko neko zeli da podeli putne troskove a uz to i dobro raspolozenje i neke nove avanture na putovanju neka se javi. Grcka -samo avionom,ostrva. Sporadi kao favorit Skiatos Skopelos Evia..ali sam otvorena za dogovore ------- Ćao Sandra, Meni su grčka ostrva favorit. Isto mi odgovara samo avion.
July 9, 20223 yr Kefalonija, Skijatos ili Krit, možda? ? Od 12.septembra sam na odmoru. Paket aranžman avionom preko agencije ili u samostalnoj režiji...
July 10, 20223 yr Author 10 hours ago, Che85 said: Kefalonija, Skijatos ili Krit, možda? ? Od 12.septembra sam na odmoru. Paket aranžman avionom preko agencije ili u samostalnoj režiji... Poslala pp
July 10, 20223 yr Author *Oglas aktuelan i dalje Dodajem, prednost saputnicama ali ako se skupi veca ekipa da mozemo da iznajmimo recimo ceo apartman vise osoba/soba i sl. Nije iskljuceno Dakle javljajte se da se dogovaramo o svemu i pakujemo lagano za more!
July 12, 20223 yr Author Poslala sam ti pp Inace , jos uvek nista konkretno definisano da. Javite se ako ste za Grcku- ostrva -avionom u Avgustu ! Paket aranzman ili samostalno svejedno. Pozdrav svima
July 13, 20223 yr Ne znam kako da dopunim gornju poruku, uglavnom, htela sam da dodam da ako neko nije uspeo da se organizuje oko datuma, lokacije i sl. da se javi
August 20, 20223 yr Ako jos uvijek trazis saputnicu za putovanje javi se na viberu na broj +38267726540 Javi se na viberu na broj +38267726540