March 20, 200917 yr novi sam na ovom sajtu .jako me je privukla vasa prica gde ste svi bili ! zainteresovan sam otputovati bile gde osim po evropi .turska,iran,sirija,pakistan pa i indija ili bilo koja druga lokacija plan nemam niti neznam odakle da pocnem praviti rutu putovanja pa smestaj i drugo vasa pomoc ,savet bi mi dobro dosla kao i nekom od vas kome trebaa saputnik ,verujem da vec imate plan ,samo da uskocim -pa pravac pesacenje ,auto-stopom..vozom ne bikj edino avionom ,bolje stedeti i vise zamalja obici. isao bi bilo kad posle maja ili juna
March 20, 200917 yr Ajd sa nama u Iran. Bice to medjunarodna grupa bekpekera. Kraj jula i pocetak avgusta. Ja cu svratiti i u Siriju, Liban i Jordan.
March 20, 200917 yr Ja idem za Banjaluku sledece nedelje (sreda, cetvrtak, ne znam bas), iz novog sada, autostopom, smestaj obezbedjen, vracanje u petak, subotu. Sto bi neki ovde rekli, samo da mi d*pe vidi put... Hehehehe
March 20, 200917 yr Author mileagainst hvala prioritet mi je daleka destinacija .pozdrav bice prilike i za ubuduce kroz ex yugu
March 23, 200917 yr Author protpostavljam da sam nesto ukucao sto nisam smeo , mozes li mi reci plan putovanja grupno u Iran .i za tvoje svracanje u Siriju,Jordan i Liban ?? pouzzzz
March 23, 200917 yr Ja cekam da mi se javi neko drustvo iz raznih zemalja. O tome sam pisao na https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2035.0 Iz Teherana leti avion za Damask za 190eur u pravcu, nije low cost, a meni se ne ide opet nazad preko Turske u Siriju, osim ako ne napravim neki dogovor sa saputnikom, mrzi me sam da putujem toliko. Sa ostalima idem samo u Iran.
March 23, 200917 yr A sto ne letis Air Arabiom iz Teherana za Damask? Ustedeces 50 EUR, posto je cena na toj relaciji, u jednom pravcu, oko 140 EUR. I, idealno je posto su letovi skoro povezani - u Sharjahu cekas samo sat vremena na konekciju.
March 24, 200917 yr A sto ne letis Air Arabiom iz Teherana za Damask? Ustedeces 50 EUR, posto je cena na toj relaciji, u jednom pravcu, oko 140 EUR. I, idealno je posto su letovi skoro povezani - u Sharjahu cekas samo sat vremena na konekciju. Da, samo sto sam imao problem sa ucitavanjem/obradjivanjem informacije na sajtu AirArabia, sad sad sam upravo nasao da je 140eur pravac.