Jump to content

Featured Replies

Posted

Cisto da se javim svim prisutnim clanovima. Lazare, super sajt, stvarno. Pretpostavljam da je OK da pozovem jos ljudi na forume i listu? Imam neke drugare koji bi bili zainteresovani. Pitanje: ako se bude islo negde, to ce biti najavljeno ovde na forumu? Ono, I overheard kako ste se ti i Franc u BPalanci dogovarali da idete negde po Srbiji na par dana, pa bih da se pridruzim ekspediciji.

Uzgred, za sve ostale - ja se zovem Ivan Zorkic, iz Novog Sada sam, imam 620 godina, studiram arhitekturu, volim da planinarim, kampujem, putujem itd. Dobro, volim i da crtam (kad vec nabrajam) a takodje sam i vanzemaljac i demokrata.

Hej, sto vishe ljudi namamish na forum i posebno na mailing listu, to bolje... shto bi rekao chika Marx, kvantitet radja kvalitet, prema tome sto vise ljudi se bude motalo oko sajta, vece su i sanse da naleti neko ko zaista hoce nesto da radi, negde da ide, nesto da organizuje itd itd :)

Sve sto se organizuje najavljuje se preko mailing-liste, posto ne znam koliko cesto cenjeni clanovi gledaju forum, a mailovi im stignu direktno u inbox pa ih onda, pretpostavljam, i procitaju ;)

Forum je vishe za pitanja od opsteg drushtvenog znachaja i javnog interesa :)

Sto se "idenja negde" tiche, razmisljao sam da odemo na neku planinicu na jedno dva-tri dana, tamo krajem maja meseca, tj. da smislimo nekakav plan pa da ga pustimo na mailing listu, da vidimo da li ce i koliko biti zainteresovanih... s obzirom da lista trenutno broji nesto preko tridesetak ljudi, valjda ce se naci neko raspolozen...:)

Pozdrav,

LP

• Author

Sto se "idenja negde" tiche' date=' razmisljao sam da odemo na neku planinicu na jedno dva-tri dana, tamo krajem maja meseca, tj. da smislimo nekakav plan pa da ga pustimo na mailing listu, da vidimo da li ce i koliko biti zainteresovanih... s obzirom da lista trenutno broji nesto preko tridesetak ljudi, valjda ce se naci neko raspolozen...:)

[/quote']

Kao sto rekoh ja sam za, videcu da navucem jos nekog iz okoline.

Takodje, mozda ne bi bilo lose da ovog leta posetimo (eh, kako ja vec dajem i predloge, kao da sam ovde vec sto godina) nesto iz Vojvodine, recimo Fruskogorske manastire (ako vec nije tako nesto bilo), moj cale zna ljude u Dnevniku, ne bi bio problem da te novine proprate akciju - sto nije losa reklama za Serbia Travelers.

Eh, sorry sto ti nisam ranije odgovorio :)

Fruska Gora je uvek ok, premda pomalo mainstream, to je vise onako za neke lagane setnjice, al eto, cim ti se bude ishlo - baci poruku na mailing listu... :)

Sto se reklame tiche, ja za sad zapravo ni ne znam za sta nam treba reklama, posto i tako nista ne radimo, svi clanovi su, na srecu ili nesrecu, bili odusevljeni idejom "ruske veceri" tako da sad samo smisljaju povod da se ponovo okupe i piju, bestidno ignorisuci moje agitacije da se malo pentramo po nekoj planini :)

No, koliko vidim, par ljudi na leto planira neke krajnje egzoticne i pomalo sulude kopnene ture, mozda bi se tu moglo govoriti o nekim reklama, sponzorima, itd... al o tom potom, najbolje da se uzivo nadjemo pa da porazgovaramo sta bi se od toga moglo napraviti, imam par idejica ;)

Ja sam na mailing listi pisao da bi se uskoro mogla organizovati neka kratka tura do nekog zanimlivog mestasca u Srbiji, pa ukoliko budes za, otpishi kako dolikuje :)

LP

e cao putnici srbije!

da ne otvaram novu temu, samo da vas pozdravim ovde. sasvim slucajno sam naisla na sajt kada sam trazila neke manastire i dvorce srbije po netu.

ideja vam je super. inace ja sam aleksandra iz bgda, dipl.inga ;), bavim se malo i web dizajnom (izmedju ostalog), fotkanjem i u poslednje vreme i obilaskom srbije, tako da se mogu prikljuciti malo vama ovde u izgradnji ovog sajta..a i putovanjima :)

prijavila sam se na mejling listu!

poz,

aleksa*

• Author

Fruska Gora je uvek ok' date=' premda pomalo mainstream, to je vise onako za neke lagane setnjice,

[/quote']

Da, ali nisam dugo video manastire. Plus, od opreme bi nosili samo jedan noz i parce konopca :)

Salim se, svejedno mi je. Mislim, nisam ja za setnjice, da se ne razumemo pogresno.

Ja sam na mailing listi pisao da bi se uskoro mogla organizovati neka kratka tura do nekog zanimlivog mestasca u Srbiji' date=' pa ukoliko budes za, otpishi kako dolikuje :)

[/quote']

Jesam za, cim bude neka konkretna ponuda, cu prihvatim. Osim ako bas ne bude za vreme nekog ispita, jel. Nisam nista jos slao na tu listu, ali pratim je, ono, periodicno.