Posted April 18, 200916 yr mene mrzi da se cenkam evo za 2000 i ni dinara vishe inace, ranac je Adventurer od 60 litara, godinu dana sam ga koristio, presao par iljada km, bez generalne xD radi a ne cuje se i tako... ako neko zainteresovan, nek salje na PM
April 19, 200916 yr Author Kupujem c.a.m.p.-ov ranac od 9500 din pa mi treba lova odakle bilo a sta ce mi dva velika ranca, dovoljan mi je jedan
April 20, 200916 yr Hm...ja sam planirao da uzmem sebi neki od 50ak L posto ce mi trebati samo za nekolikodnevna planinarenja, jer ne verujem da cu putovati negde ove godine, pa sad ne znam hoce mi taj biti prevelik... Je si u NS?
April 21, 200916 yr Author sve zavisi od coveka do coveka pa je najbolje da se raspitas kod vise ljudi, pa da izvagas otprilike koja zapremina bi ti odgovarala i onda da juris ranac te zapremine... meni nekako 60-75 litara najvise odgovara. Modovi mogu da zakljucaju ovaj topic posto vise nije svrsishodan
April 22, 200916 yr Ko sto naslov kaze, tako da ako neko ima da proda ranac koji mu vise ne treba, hoce da kupi novi ili ne znam ni ja zasto bi ga prodavao, meni treba Previse izdataka u zadnje vreme da bih kupovao bas nov ranac, al ako mi ne bude druge.... Ugl mi treba sad za Rtanj, pa kasnije za jos neka planinarenja.
April 23, 200916 yr Ja imam ranac od 55l koji bi prodala ali imam jedan problem. Kopca koja ide oko struka je slomljena tj. samo jedan njen deo pa ako bi nasao zamenu za to, mozemo da se dogovorimo.
April 24, 200916 yr Bas ta pokusacu sad po Italiji da pronadjem kopcu ... mada nisam lutala ovde po buvljacima i slicnim mestima.
April 24, 200916 yr Author Imam ja tu kopcu sa starog ranca, dacu ti je ako ti odgovara za taj tvoj ranac:)
June 3, 200916 yr Dogovorio sam se sa drugom da idemo u Crnu Goru ovo leto. E sad drugu treba ranac a ujedno i svaki dinar. Da ne prodaje slucajno neko? Oko 45 litara bi mu odgovaralo. Gledali smo po gradu i jedino sto ima su intersportu za 5000. Pa ako ima neko neku sveziju informaciju nek se javi.
October 27, 200915 yr Prodajem nov ranac (u kutiji, neotpakovan). Marka Magnus, 60l. O njemu se vec pricalo na forumu. Evo kako izgleda link na sliku CENA:2500din. Nalazi se u NS, moze isporuka za BG.
October 27, 200915 yr el bi ga možda stavio na neku brzu poštu, tipa http://www.aks-sabac.com/sr/cenovnik/, za Niš, ozbiljno sam zainteresovan.
October 27, 200915 yr Posto ne mogu da postavim link, imas link o ovom rancu u sledecoj temi https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2161.45
October 27, 200915 yr Evo sredio sam link u prvom postu, bio je predugačak pa zato nije radio. Sad radi
October 27, 200915 yr Hvala Lazo! Otisao je ranac. Behemot neka ti je sa srecom i neka ti sluzi dugo i dobro.
October 27, 200915 yr Hvala. Mada ću ga videti tek sutra, dok stigne do Bg-a. Da nisi kojim slučajem zaturio 100 evra u nekoj od pregrada? I javi ako ih budeš imao još.