Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Heeeej dobri ljudi!

Nadoknadio sam prvi deo nedostajućeg sna, a uskoro ću i drugi... hteo sam samo da ka?em da je i meni je bilo jako opu?teno i prijatno.  clap.gif' alt=':clap:'>  U?ivao sam i drago mi je ?to sam upoznao jo? neke članice i članove Kluba putnika Srbije - sveta - svemira. Sjajni ste!  klanj::

Čestitke za na? tim na kvizu koji nas je dostojno predstavio i  :party: za dru?tvo iz Ni?a... vidimo se za dve nedelje. 

Ako sam nekog ugnjavio vicevima o Lalama - izvin'te.  :fool:

Do sledećeg susreta... :pivoooo:

E pozdrav i od mene.... E ljudi ja neznam sta da velim... SUPER STE!!!!  :dance: bilo mi je fenomenalno... jako ste pozitivni nezalim ni trenutka provedenog sa vama.... Ako postoje jos neke formalnosti oko uclanjivanja recite mi da obavim i to jer zelim da budem deo vaseg VESELOG durstvanceta...  :blob:

Do skorog vidjenja, pozdravljam vas sve...  :LOLLL:  :spot:  clap.gif' alt=':clap:'>

u potpisu aston  :lol:

e da imam i ja par slicica pa cu videti da ih okacim... za koji dan...

pozdrav  :party:

Pa Kelso vidim da ti se dopao nadimak  lol:: bas mi je drago zbog toga!

nema vise formalnosti od sada si i ti putnik namernik i dobro dosao u klub :spot:

pozdrav

Dobrodosao, Kelso, najbolji bacacu frizbija!

Jesu li Flekica i Matrix nadimci Olje i Marije?  :?

Izbacicu neki tekst za koji dan, videcu sa Asketom i Francijem (Franci, ako ti je malko usvrljano ime na posteru, to je zbog mene, intervenisao sam da necu da primim poster u vase ime sa nepravilnim prezimenom  nono) kad mi recenziraju verziju. Ekipa je "pusti me da vrisnem" i jedva cekam naredne susrete  :blob:

pozdrav omu

da da Marija i Olja su matrix i flekica ako nemaju nista protiv meni su se svideli ti nadimci koje im je  mislim Bojan dao ili ko vec nije ni bitno  :-D

Meni su se svideli i nadimci i osobe nosioci nadimaka :)

Pokazani duh ih apsolutno svrstava medju nas  ::crazy: , ako im to imponuje

hvala na lepim recima  :banana: imponuje!  :party: 

nadam se da cemo se uskoro ponovo druziti bilo mi je zadovoljstvo...  ::crazy:

treba dazahvalim ireni za nadimak... HVALA IRENA!!!!!!!!!!!  :spot:  :tt:

eh eh dragi mali Kelso nema na cemu bilo mi je zadovoljstvo  lol:::tt:

vidimo se svi uskoro sigurna sam vec sam nacula neke predloge :-D

pozdrav svima

ps slampy da li si nasao nesrecnog izgubljenog kineza?

Omu je zaboravio da iznese ovde mudru misao koju je iskrojio na auto-putu Nis-BG kad smo kretali na kamp. Citiram ga: We will hitch-hike to find the stars, and then we will hitch-hike the stars to find ourselves.

hahah opet sam omasila covek je japanac :spot: sta cu kad su meni svi kosooki isti? :-D

Japancu se ocito nije dopalo visecasovno pesacenje po jakom suncu i vrelom asfaltu tokom svoje turisticke posete, ali sta da radim - sam je hteo da radi nesto, kad vec nije imao sta na kampu? :maddd:

Slumpy, nameravao sam da to ubacim u tekst o kampu, ali ti hvala na podsecanju! A i nisam hteo da je namecem kao nesto sto je mozda postkampovska reminiscencija.

Uze mi rec iz usta!  :cry:

2 late!

U svakom sl - valjda sa razlogom ocekujem dobro napisan izvestaj, makar dobar kao onaj sa Trema!  clap

:pivoooo:

BB, i meni ce biti lakse da sklopim nesto kad se podsetim preko slika...  :-P

e drugari...    :gossip:  vid vako...  :shockkk:

evo slika sa mog fotoaparata...

nema ih nesto mnogo i s obzirom da nisam imao pojma gde inace kacite slike ja sam to bacio na moj sat evo vam link...

http://www.milansijakov.com/letenka.html

dakle ovo nije zvanicna prezentacija astro kampa neg samo moj foto aparat...  :LOLLL:

pozdrav svima

ja znam ja znam  lol::

al necu da ka`em jer moze doci do internacionalnog rata  clap.gif' alt=':clap:'> hehehe

izvini kiko brate tako sam okino...

ima da ispravim gresku sledeci put :)