July 29, 200619 yr Kelso - momak i po, humor i po! Svaka cast, pogotovo sto sam saznao i kako vam je bilo u povratku Jos da ima vise slika DOK SMO bili u kampu, a za to je Franzee zaduzen, ne? Buduci da su se SQNY baterije sa Zelenjaka pokazale nepouzdanim, zar ne? Da ne imenujem coeka... Da ne bude da prozivam, ali pazite kako cete i kada koga da okinete... Nemoj ni ti, Kiko, pred svakog da se postavljas
July 30, 200619 yr Kiko, bre, covece, presaberi se! Kao da si se izgubio posle one makedonske travarice...
July 31, 200619 yr Buduci da su se SQNY baterije sa Zelenjaka pokazale nepouzdanim, zar ne?? ? Da ne imenujem coeka... Zasto svi gledate u mene??
July 31, 200619 yr omu omu ... izgleda da je travarica udarila tebe jer bi ince znao da bata kile ne pije
July 31, 200619 yr Vidi vidi ... pa neko je stigo da me upozna .... mmmmm .... interesting ... very interesting! Ali zato se drogiram ... i celav sam pa sta?
July 31, 200619 yr Kiko, druze, saigracu, sabrate s juga, ako sam rekao nesto sto ne treba, ja se izvinjavam Sve je to zamesao Dejan zvizhd :-D Ma bilo nam lepo, to je bitno!
August 1, 200619 yr El si normalan be ... nista lose nisi reko ... ja se SALIM Vidimo se ovija dana kad dodje panonski u Nis!
August 3, 200619 yr lepo je sto vi nislije izgladiste te nesporazume ali ja jos uvek ne videh niti jednu jedinu franzee-jevu sliku i tako posto dolazim u subotu u NS nadam se da cu ih se konacno dokopati :-D i da ce ova javna prozivka uroditi plodom ili mozda nece ko zna .... zao mi je bata kile sto neces doci i ti, a bas sam se nameracila da konacno odemo na taj sladoled u mek no dobro drugom prilikom....