Jump to content

Featured Replies

Posted

Ee ljudi, ortak i ja idemo na Taru i na Sopotnicu 6-7 dana, pa ako je josh neko raspolozhen da nam se pridruzhi, nek javi ;)  Polazimo 1.jula, dakle sad u sredu ( ako se vreme prolepsa )

Nosimo satore, idemo vozom uglavnom, i  :kamp: -ujemo  :mah:

• 1 year later...

E, ja godinama hoću da odem na tu famoznu Sopotnicu, ali nikako. Čujem da ima odličnih vodopada. Kako je bilo, stvarno?

Провео сам на Сопотници недељу одличних дана. Свака препорука. ;D

• 5 months later...
  • Author

Ja se izvinjavam moderatorima s'obzirom da je ovo starija tema, al posto me nije bilo na forumu a voleo bih da odgovorim ljudima, evo napisacu sto krace :) pa nek izbrisu ili premeste negde ukoliko ne bih trebao ovde da napisem, ne ljutim se:)  pa izvin'te unapred na mucenju ;)

Elem, bilo je ok, Sopotnica je predivna kao i uvek, i kao sto Bjuti rece, tamo je zaista sjajno. Vodopadi su inace koliko znam najveci u Srbiji, bar sto se tice slobodnog pada vode, i kolicine iste. Svakako preporucujem odlazak tamo. Kampovali smo dole ispod velikih vodopada, pokisli smo kao misevi jer nas je uhvatio izuzetno jak pljusak, zapravo kisa nije ceo dan prestajala, a kako su nam satori bili jednoslojni, bas smo bili u nezgodnoj situaciji :)  Narednih dana smo obisli manastir Milesevu, opet pokisli prilikom pesacenja do tamo, i prilikom povratka do Prijepolja, jer smo, pametni kao i uvek, ranceve - zajedno sa kabanicama, ostavili u nekoj kafani na cuvanje, pre polaska u manastir :)

Narednih dana stigli smo vozom/busom/nogama do Uzica, pa do Bajine Baste, ali je to najblize sto smo prisli Tari te godine :)  A i tamo smo pokisli...

Na Taru ne odosmo zbog tehnickih/ljudskih faktora, nije nam se dalo, ali je vec planiramo za ovu godinu :)