Followers 0

hotel u beogradu

16 posts in this topic

hotel slavija....super je i pristojna cena imas i njihov sajt pa pogledaj...

Znam da su neki strangeri koji su dolazili u BG na razmenu odsedali u hotelu Royal u Kralja Petra. Mora biti da je dobar i povoljan, proveri.

a zasto ne hostel: http://www.arkabarka.net/

jaaaooo gdje sam bio prije da ovo vidim!?!

nocas sam dosao iz beograda, po drugi put idem u hostel koji kosta oko 13€ a nije ni blizu ovome.. znam gdje cu sledeci put hehe ... hvalaaa :D

Treba mi hotel/motel/smestaj u Beogradu i okolini na dan/dva pocetkom jula za porodicu sa troje male dece ( 3-7 godina).

I da ima parking.

Dajte nesto...

Treba mi hotel/motel/smestaj u Beogradu i okolini na dan/dva pocetkom jula za porodicu sa troje male dece ( 3-7 godina).

I da ima parking.

Dajte nesto...

Bolje ti je ganjaj apartmane(stanove), em placas po danu, em ce te sigurno jeftinije izaci nego hotel. A i ispred tih zgrada uvek ima neki parking za dz.

Znam da je bilo nesto oko arene za 50 eura dnevno koliko se secam ali davno to nisam gledao.

Valjda ce neko znati vise od mene pa ce ti ostaviti neki link.

Pogledacu i ja pa ako nesto nadjem ostavicu ovde.

Evo ti ovaj prvi

http://www.rentastan.com/

a za ostale na google, apartmani u beogradu, pa redom, nema sta nema a i nije skupo koliko vidim.

Hoteli su Beogradu vise nego skupi tako da ih treba izbegavati. Cesto se i jako lose odrzavaju a cene svi vezu za euro...

Po meni daleko bolje resenje su apartamani i daleko prijatniji za boravak ja kad dodjem u Beogradu uzmem smestaj preko agencije www.stanzadan.com svidja mi se to sto oni nude svoj smestaj i sto drze rec za razliku od nekih drugih. Masu puta sam bila razocarana i slagali me... Kazu sve je novo a ono staro preko 20 godina i slicno...

Apartmani su najbolji kad vas dolazi vise onda cena moze da bude i ispod 7eura za jednu noc. Dok ako jedna osoba dolazi onda budu oko 10 na navise zavisi ko sta zeli.

I ja bih preporucila Slaviju :)

Zanima me bas zasto Slaviju ja sam bila jedno i cene uzas a smestaj dosta los. Osoblje nije ljubazno... Jeste da mi je tad firma placala posto je to bio poslovni put ali bilo mi bas zao kad sam trebala da platim...

Pozdrav, imaš i dosta apartmana sada po Beogradu, to je novi trend, potraži malo po Google-u da ne reklamiram nikog. ;)

Imas i jedan hostel,koji je po svim odlikama hotel.Jedino sto je na jednom spratu,nema svoj restoran i ima jedno slovo vise (hostel).

Nalazi se prekoputa beogradskog Sajma.Narocito je popularan za vece grupe (moze da primi 100 gostiju istovremeno).Fino,cisto,nema pusenja u sobama,ni u hodniku (yeah!),relativno OK lokacija,imaju parking...cena po osobi valjda 15 evra,ako vas je vise (sta ja znam,30-40-50 ljudi) onda moze i neki dogovor (12 evra za noc) ;)

Ja kad sam svojevremeno trazio nekim strancima smestaj u BG-u (za njih 30-40) i odveo ih tamo - nisam se pokajao :)

(mogli bi da mi daju neki popust sledeci put,kad ih vec tol'ko hvalim,hahaha)