August 10, 200916 yr Neko raspolozen? Timishoara-Milano 10eura wizz 26.9 slece u 8:00 Milano-Cagliari 10eura ryan 26.9 polece u 12:50 Alghero-Milano 10eura ryan 10.10. polece u 6:50 Milano-Sofija 15eura wizz 10.10 polece u 14:25 ovo su cene ako imate Visa karticu s obzirom da su transakcije 5eura po letu. Ako imate maestro transakcije su mnogo jeftijie pa samim tim i let je jeftiniji. Smeshtaj CS travelig around Island... autostop, bus datumi 26.9-10.10. a sto se tice karata na rasprodaji su do 13.8. oche li neko?
August 10, 200916 yr Probaj iz Osijeka do Frankfurta, pa onda odatle do Algera ili Kaljarija. Ja zamal' da odem tamo, kad su karte bile po 1 evro u jednom pravcu, ali dok sam se resio, karte FR-ALG poskupele. Pa sam se presaltao na Monpelje i Azurnu obalu PS: Pa ja bar mogu da ti ucinim da ti platim visa electron karticom i ustedis 4 evra po letu kod Ryanaira! PPS: Pogresila si u datumu koji si napisala, pretpostavljam da letis 26. SEPTEMBRA, ne oktobra!
August 10, 200916 yr Author E sad je kasno... pare su vec bacene u vetar... Datum ispravljen Frankfurt - Algero je 20eura sad ... mnooooogoooo Veruj mi provela sam nedelju dana cunjajuci okolo dok nisam nasla najpovoljniju varijantu... doduse moram nabaviti tu Viza elektron karticu. Otislo mi je 20eura na transakcije... mnooooogggoooooo
August 29, 200916 yr E sad je kasno... pare su vec bacene u vetar... Datum ispravljen Frankfurt - Algero je 20eura sad ... mnooooogoooo Veruj mi provela sam nedelju dana cunjajuci okolo dok nisam nasla najpovoljniju varijantu... doduse moram nabaviti tu Viza elektron karticu. Otislo mi je 20eura na transakcije... mnooooogggoooooo isto skidaju i kada koristis Visa Electron karticu...
August 29, 200916 yr E sad je kasno... pare su vec bacene u vetar... Datum ispravljen Frankfurt - Algero je 20eura sad ... mnooooogoooo Veruj mi provela sam nedelju dana cunjajuci okolo dok nisam nasla najpovoljniju varijantu... doduse moram nabaviti tu Viza elektron karticu. Otislo mi je 20eura na transakcije... mnooooogggoooooo isto skidaju i kada koristis Visa Electron karticu... koliko sam ja video ryanair ne naplacuje dodatno kada se placa Visa Electron
September 3, 200916 yr E sad je kasno... pare su vec bacene u vetar... Datum ispravljen Frankfurt - Algero je 20eura sad ... mnooooogoooo Veruj mi provela sam nedelju dana cunjajuci okolo dok nisam nasla najpovoljniju varijantu... doduse moram nabaviti tu Viza elektron karticu. Otislo mi je 20eura na transakcije... mnooooogggoooooo isto skidaju i kada koristis Visa Electron karticu... koliko sam ja video ryanair ne naplacuje dodatno kada se placa Visa Electron Zavisi od kompanije do kompanije,ali generalno Wizz air je najgori,Visu Electron naplacuje po 5 eur u jednom pravcu,i to po osobi. Ryan Air ne naplacuje dodatno,Easy Jet isto, Vueling naplacuje 8.5 eur,a brussel airlines je isto besplatan,toliko
September 3, 200916 yr Ryanair nije ranije naplacivao za visa electron, ali sad naplacuje i to 1 evro po letu, osim kada je akcija "tax free", tada je besplatno, barem koliko sam ja iskusio. A easyjet me je prijatno iznenadio, jer umanjuju cenu ako placas odredjenim tipom kartice, tako da su meni umanjili za oko 3000 forinti po letu, cini mi se. Ali, dzaba sve to, kad mi banka uzela oko 8% od ukupne sume, zbog transakcije evra u forint, naravno, po najgorem mogucem kursu. Svaka im cast!
September 3, 200916 yr Ryanair nije ranije naplacivao za visa electron, ali sad naplacuje i to 1 evro po letu, osim kada je akcija "tax free", tada je besplatno, barem koliko sam ja iskusio. Nesto ti tu nisi dobro video! Handling fee kod Ryanair-a za Visa Electron karticu je uvek bio i dan danas jeste besplatan u svakom slucaju (za svaki let bez obzira na cenu ili akciju).
September 3, 200916 yr Kad sam kupovao sebi karte pre oko mesec i po, kad je bila promocija, karte 1 evro, platio sam 2 povratne karte 4 evra i jos 4 evra za transakciju visa electron karticom, imam i racun. Prekjuce sam jednom decku sa foruma kupovao karte kad je bila akcija "tax free" i nije bilo nikakve handling fee za visa electron.
September 3, 200916 yr Dule, izgleda da si ipak u pravu, jer na racunu od Ryanaira pise ukupno 8 evra za 2 povratne. Izgleda da me je zbunilo to sto sam kupovao za 2 osobe Dakle, ispravljam se, NEMA TAKSI ZA VISA ELECTRON KOD RYANAIRA!!! PS: Dodjem ti povratnu kartu po 1 cent, ali nisam sad ni sebi uspeo da kupim, cekamo sledecu akciju