Followers 0

Divlje kampovanje u Grčkoj

3 posts in this topic

Pozdrav svim putnicima!

Plan nam je u Septembru da se zaputimi u Grčku i da provedemo nedelju dana u šatoru. S obzirom da su sada cene kampa skoro iste kao i za smeštaj, možda bi uređeni kamp koristili jednom, čisto da se osvežimo sa tušem, a ostatak vremena bi kampovali na divlje, u šumarku, blizu plaže, uz stene... Kampujemo već neko vreme na raznim lokacijama po Srbiji, ali ovo je prvi put da idemo u Grčku na ovakav pohod. Molim vas dajte neke preporuke za lokacije, smernice, putokaze, i šta treba znati, da li policija maltretira ili preti kaznama i uostalom, sve što može sa nam olakša ovu malu avanturu. 🫠

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ćao, 

ne znam u koji deo ste planirali da idete. Ja sam 2018. kampovala tako na Pelionu (https://goo.gl/maps/5Cd2UGzWvW9EZbYB9)  a u povratku smo bili par noći na Halkidikiju (https://goo.gl/maps/iVyX5QSTPZs4ci6u8) odakle nas je oterala policija.Nisu nam pisali kaznu ali je bilo poprilično neprijatno,uleteli su sa sve puškama u šest ujutru u kamp i krenuli da vršljaju okolo kao da smo svi narko dileri.Pelion je bio divan,imaju i tuš i WC na samoj plaži,malo je teže prići autom tamo ali vredi,naš punto je izdržao :)

Meni su google mape pomogle da nadjem ovo mesto na Pelionu pa ako imate ideju u koji deo Grčke idete možda ti je tako najbolje.Uživaj na tom putovanju i u moje ime i ako treba neka dodatna informacija tu sam.

 

Pozdrav,

 

Maja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0