Followers 0

Beograd - Rim 149 evra, Beograd - Madrid 189 evra

7 posts in this topic

Verovatno se aviokompanije spremaju za ukidanje viza. Ako avio kartama padnu cene iz Beograda će biti puno putnika.

Mada do Rima sam ja i dalje pristalica auta. Ima oko 1200 km znaci oko 140 litara goriva tamo i nazad to jest oko 150€ kad dodamo putarine sve je ukupno oko 250€.

Podelimo to na 4 putnika i put izadje oko 70€.

Krenem uveče oko 2 sata, ujutro popijemo kafu u Veneciji  :pij:, nešto lepo ručamo u Bolonji i poslepodne smo U Rimu.

Ovo sve naravno ko ima viška 12-13 sati  :spot:

Ovo konkretno nema veze sa ukidanjem viza... jednostavno, u zimskom periodu je popunjenost kabine manja, pa im se isplati da popune i jeftinijim kartama nego da lete prazni.  Prošle godine negde u ovo vreme, Alitalia je imala promociju Italija za 99 evra (SVE destinacije u Italiji, povratna karta sa svim taksama, iz Beograd, direktno ili sa presedanjem).

Evo Malev deli karte za St. Peterburg za 160eura povratna sa sve taksama. I josh za gomilu destinacija ali su letovi iz Peshte.

;D

Verovatno se aviokompanije spremaju za ukidanje viza. Ako avio kartama padnu cene iz Beograda će biti puno putnika.

Mada do Rima sam ja i dalje pristalica auta. Ima oko 1200 km znaci oko 140 litara goriva tamo i nazad to jest oko 150€ kad dodamo putarine sve je ukupno oko 250€.

Podelimo to na 4 putnika i put izadje oko 70€.

Krenem uveče oko 2 sata, ujutro popijemo kafu u Veneciji  :pij:, nešto lepo ručamo u Bolonji i poslepodne smo U Rimu.

Ovo sve naravno ko ima viška 12-13 sati  :spot:

Evo Zoki ja imam viska vremena, ajmo za Rim :)

Mislim da treba sacekati rano prolece za kupovinu najjeftinijih Alitalia karata za Rim.

Ja sam prosle godine (krajem marta) izvukao na UEFA lutriji karte za finale lige sampiona i odmah potrazio najjeftiniji prevoz za odgovarajuci termin (kraj maja) i odusevio se kada sam za nas cetvoro nasao povratne karte sa svim mogucim taksama za 99 evra po osobi.

Mozda to ne izgleda jeftino za one koji su navikli da putuju sa jednom torbicom od 5 kila, ali ja imam zenu i cerku koje su spakovale 50 kg stvari za 7 dana u Rimu, tako da nema te low-cost kompanije koja bi meni mogla da ponudi bolju cenu.

Mislim da treba sacekati rano prolece za kupovinu najjeftinijih Alitalia karata za Rim.

Ja sam prosle godine (krajem marta) izvukao na UEFA lutriji karte za finale lige sampiona i odmah potrazio najjeftiniji prevoz za odgovarajuci termin (kraj maja) i odusevio se kada sam za nas cetvoro nasao povratne karte sa svim mogucim taksama za 99 evra po osobi.

Mozda to ne izgleda jeftino za one koji su navikli da putuju sa jednom torbicom od 5 kila, ali ja imam zenu i cerku koje su spakovale 50 kg stvari za 7 dana u Rimu, tako da nema te low-cost kompanije koja bi meni mogla da ponudi bolju cenu.

100eu za povratnu kartu iz bga preko regularnih kompanija je po meni super cena :) ja sam kupio za 100eu preko lufthanse za minhen i mislim da je to sasvim korektno jer je mnogo komfornije nego letenje iz temisvara :)