May 9, 201510 yr Vidim, niko ne odgovara za London? Ima li nekih informacija, moze li se tamo sa press karticom? Hvala.
July 7, 201510 yr Kako vam rade ove kartice u grupama? Jel ok grupa od četvoro Edited July 7, 201510 yr by FilipBgd
July 28, 201510 yr Da li imate neki info, na koji nacin je koristiti u Spaniji, Barcelona i Valensija? Da li postoji neka odredjena procedura najave ili....iskustva? Hvala.
July 28, 201510 yr Ko je u Bangkoku i hoce bas profesionalno napravljenu karticu - kvalitetno odstampanu kao kreditna kartica, moze je kupiti na Kaosan road za 800 bahta. Das im sliku, depozit pola cene kartice i vratis se da je pokupis za sat vremena. Edited July 28, 201510 yr by golosina
July 28, 201510 yr Vidim, niko ne odgovara za London? Ima li nekih informacija, moze li se tamo sa press karticom? Hvala.Moglo je u London Eye, ali moralo se najaviti mejlom prethodno.
July 28, 201510 yr Da li imate neki info, na koji nacin je koristiti u Spaniji, Barcelona i Valensija? Da li postoji neka odredjena procedura najave ili....iskustva? Hvala.Bcn je meni prošla u Gaudijevim kućama, doduše to je nekad 2008. bilo.
July 29, 201510 yr Da li imate neki info, na koji nacin je koristiti u Spaniji, Barcelona i Valensija? Da li postoji neka odredjena procedura najave ili....iskustva? Hvala.Ja sam je koristio tamo...ali ne mnogo, jer me pojedini muzeji nisu zanimali...Isao u onaj ogromni bioskop (moguce da je hemisferik) i u Okeanografik...normalno, direktan dolazak, jedino sto za taj bioskop treba ranije, ali ne zbog procedure nego zbog zauzimanja mesta...
July 30, 201510 yr Znaci, da ne saljem mail, samo da se pojavim, mislim na Valensiju - City of Arts and Sciences ? Neko je pominjao u ranijim postovima, da postoji neka procedura za Barcelonu....pa ako moze detaljnije, sta i kako. Pozz
July 30, 201510 yr Sad vidim da pitas i za Barcelonu...Tamo jedna Cassa moze redovno isto samo se pojavis, mislim da je Pedrera...isto samo pojava u Spanskom selu (nesto tako je naziv, a nisam siguran da li je skroz free ili popust) u podnozju Monzuika - ovo cak kao preporuka za najsimpaticniju stvar za videti u ovom gradu...
August 16, 20159 yr OK, hvala. Onda cu tako, nadam se da jos uvek moze bez neke posebne predhodne procedure.
August 23, 20159 yr za par dana idem u andaluziju. kako su prolazile press kartice u granadi i sevilji, sigurno je neko prosle godine probao
September 1, 20159 yr Sto se Vcn i Bcn tice, 2011 sam sa drugaricom svuda prosao na press bez prethodnih najava, dakle direktan upad na lokacije. Od tada su se u Bcn desile brojne promene, neke lokacije su podigle cenu, neke su pocele da se naplacuju...u svakom slucaju kontrola je veca, ali mogu probati ako nekoga interesuje konkretna lokacija pa javiti ovde. I mali savet, najavite se svuda mailom, ne moze da skodi.
September 24, 20159 yr Nedavno se vratih iz Berlina, pa da znate da za dž može da se uđe u:Altes Museum i Neues Musem na Ostrvu muzejaMenschen Museum na Alexanderplatzu (treba popuniti formular)Neue Kammern u PotsdamuVetrenjača u PotsdamuBotanička Bašta u PotsdamuOlimpijski stadion (treba popuniti formular)Hvala svima na savetima, višestruko su se isplatila
March 15, 20169 yr Aloh svi Sorry što ovako upadam bez da san iskreno pročitala svih 25 strana baš ali di ste izradili press kartice ako pričamo o fejk? Čula sam da ima neki sajt online di bi se to dalo izradit?
March 27, 20169 yr Društvo, kakva je iskoristivost kartice u RIMU? Uspješno sam ju iskoristila u Istanbulu prvi put, zanima me kako je u Rimu. Hvala.
April 10, 20169 yr On 05.04.2016. at 1:55 PM, Milanche78 said: Prolazi. Za vatikanske muzeje mi je jasno, a gdje onda prolazi ako znate?
April 13, 20169 yr Ako mi netko hoće napraviti karticu ili dvije, PM... Plaćam Poželjno iz HR, ali nije toliko bitno
April 24, 20169 yr Neka iskustva o prolaznosti press kartica vezana za Nant, dvorce Loare, Burgundiju, Lion..?
April 24, 20169 yr kakva je situacija u italiji sa PRESS karticama, konkretno Firenca, Bolonja, Trst? ima li ko iskustva pravim sad prvi put svoju pa će da vidimo da l prolazi
May 4, 20169 yr Pozdrav svima. Da li neko ima iskustva sa korišćenjem press kartice u Kopenhagenu? Hvala unapred.