Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

josh kad neshto slabiji rege stejdz ove godine nadoknadimo seasplashom...

josh kad neshto slabiji rege stejdz ove godine nadoknadimo seasplashom...

o yeah! ...to mi sada tako treba,,,,,,djuskanje po pesku,,,,i miris mora,,,,, :weed:

35 e sva tri dana, 15e po danu, ne?

cet-pet-sub 20-22.7. ......

se vidjamo,,,,,,,

oh, dodjavola, mimi, odakle mi tolike pare?!  :bang:

videcu ja da nadjem neku semu da udjem za dzh. mozda neko nekog zna, a moze se i desiti da nas puste dvoje za cenu jedne karte, sto smo dixy i ja vec radile tamo par puta, doduse na nekim drugim koncertima, ali it's all the same, i guess.  zvizhd

• Author

a moze se i desiti da nas puste dvoje za cenu jedne karte

troje!

zvizhd

ulaznice u pretprodaji od ponedjeljka, 3.07......200.00 HRK=27.5507 EUR.....na dane odr?avanja festivala: festivalska 240.00 HRK=33.0601Eur...nije strasno za tri dana muzikice...cini mi se

ulaznice u pretprodaji od ponedjeljka, 3.07......200.00 HRK=27.5507 EUR.....na dane odr?avanja festivala: festivalska 240.00 HRK=33.0601Eur...nije strasno za tri dana muzikice...cini mi se

ma nije, nego  :psuje:  nakupilo se, teska godina...  teg  ja sam ipak za pregovore na ulazu!  :weed:

Gde su moderatori?! Ajde bre lomite ove teme... Rashtrkale su se informacije o Puli, u svakoj temi ima nesto o tome  nono

Gde su moderatori?! Ajde bre lomite ove teme... Rashtrkale su se informacije o Puli, u svakoj temi ima nesto o tome? nono

Admin je u Maroku!

:dance:

ti si ljubomoran sto moras da radis i ne ides s nama  :LOLLL:

Jesam ljubomoran! :P A jel tebe SPAVAC nagovorio to da mi kazes?  :-D

Admin je u Maroku!

A drugi admin je bio na planini Jadovnik, daleko od kompjutera i sličnih stresogenih aparatusa... a ovaj, ?ta treba? :)

Lepo od vas sto se javljate... Ja nisam ni trazio admine, nego moderatore, koji su se u rekordnom vremenu odazvali i to u svom punom sastavu --> Acketa. Sto sam svojevremeno i pohvalio. A vi nastavite da uzivate i sejete seme klubputnikaa. Doci ce i nashih 5 minuta.

A sad dosta sa offtopicovanjem.

Ko ce da pise reportazu sa Seasplash-a?

ajde brzo

ko jos ide na sea-splash

i motovun fest nek se javi na PM

polazak petak ranom zorom..........  zvizhd

Ljudi cekam vas u Motovunu :)

Ovde vam je tak ful dobro u biti, kuzite? :blob:

Mesto je neverovatno, najfascinantniji pogled na okolinu koji sam ikada video!

Puno ljudi, veselo, otkaceno, zabavno....! A tek tartufi, rakija - medica (ovo je :spot:), pa visnjevaca, pa vino pa ovo pa ono....

pozdrav svima  :banana:

• Author

nisi ti video seasplash i fratarsko ostrvo.... :pivoooo:

nego...idem sad da se nadjem sa tobom ovde negde na motovunu :spot:

vas dvojica- jeste li zivi??? zabavljate se po istri, bole vas... neka, neka, sve da mi ispricate! pusa!  :blob:

• Author

domacice!

ja ostadoh do kraja motovuna, mislim da ste se zajebale shto niste ostale, a sad sam u rabcu kod prijatelja koji tu sviraju u jednom restoranu i polako planiram da krenem kuci ovih dana :)

ovde je genijalno :)

hej uspavani prijatelju pa nema te podugo! drago mi je da si se lepo proveo bas sam se uzelela onih nasih nikudnevodecih razgovora  :dance:

pozz

• Author

ja se josh uvek lepo provodim :)

kontam da cu kuci u petak...

morski pozdrav!  ::crazy:

ma, zeznule se ili ne. to nam je sto nam je! mnooogo vruce bilo, nismo znale sta cemo. mada, da smo ostale, ja ne bih kashljala sad  :shockkk:

a i oni englezi koje smo ustopirale, bas su bili slatki  clap

ja se josh uvek lepo provodim :)

kontam da cu kuci u petak...

morski pozdrav!? ::crazy:

javi se kad stignes u bgd ako treba konak.....znas,,,, i par pricica, da se pecem na tihoj vatri sto nisam videla Motovun,,,,pre nego sto krenes za ns

pozz

javi se kad stignes u bgd ako treba konak.....znas,,,, i par pricica, da se pecem na tihoj vatri sto nisam videla Motovun,,,,pre nego sto krenes za ns

pozz

pekla bi se ti na ne tako tihoj vatri da si ostala u motovunu...? :LOLLL:

ajd se vidimo, narezah slike, a i ona vreca? :cry22:

Ej, drugari, Istrijani, vratih se i ja ...

9 dana u Motovunu -cikam nekog da to pobije :) pa malo Cres, Losinj, Funtana, Porec, Vrsar, spavanje na benzinskoj pumpi, stopiranje na kisi.... ludilo  :blob: 

Sve u svemu meni bilo super, vidim i vama, pa se sretnemo negde uskoro....

puno pozdrava  :spot:

• Author

ljudovi, ja zavrshih ovo puteshestvije sinocnjim koncertom simply red u pulskoj areni...

sve u svemu, fantastichnih 20tak dana...

vidimo se...