April 7, 200917 yr Hmm, kampovanje u martu u Skotskoj je izazov... A jos uz to proslava necijeg rodjendana i super kaucsurferi grada Edinburga. To je bilo vise nego dovoljno razloga da promenim kartu i pridruzim se veseloj druzini...Autor: Vladimir Bojović (vlada kuvar) Pročitajte ceo tekst
April 8, 200917 yr I tako necu vise da citam sad kad sam odustao od dolaska ajde dolazi kuci pa da isplaniramo nesto zajedno
April 10, 200917 yr Sta ti je Balkanac, najdalje baci deblo sa ramena steta sto nisi ugledao cudoviste ili nije uzivaj..pozz
April 16, 200917 yr E pa pravite mi svi zazubice sa tim Edinburgom i Skotskom (da ni ne pominjem kobasice!!). Moja drugarica se vratila sa slicnom pricom letos, o super CS ljudima i predivnoj prirodi. ALI! Kako sam zbog nekih neprijatnosti u ambasadi UK u Portugalu principijelno resila da ne idem vise u UK dok nam ne ukinu vize, mislim da cu morati samo da citam putopise i to je to. Da utolim glad za cudovistem, kul klubovima i gorstacenjem
April 24, 200917 yr Sve je ovo fantasticno,samo mi nemoj reci da si ti taj NEKO ko je trazio svoj sator 3 sata??? ljuuuuuuubiiiiiiiimmmmm
May 19, 200917 yr Blog ti je odlican. Nasa rec za skvotere je bespravno useljeni ili okupatori. Najbolji primer je Karton naselje ispod Gazele.
May 29, 200917 yr Na posli slusam radio, pricaju o sajtu "klubputnika"...nekoliko klikova misem i procitah sve tvoje tekstove...fenomenalni su svi i neverovatno sam uzivala citajuci ih..ulepsao si mi ovaj kisni, tmurni dan u BGu..Pozdrav!
June 14, 200917 yr pa covece,bas je nepristojno to cudoviste...predjes toliki put,a ono nece ni da ti se javi...
July 24, 200917 yr ime mi je dijene, volim coveka u skotskoj i on je sad u bolnici.koko da dodjem sto pre iz srbije kod njegaa. viza. pomozi moj mail je [email protected] hvala ti