Jump to content

Featured Replies

Posted

Gala_mala.jpg

Kada čovek kroči u spolja neuglednu, malu kapelu, poznatiju kao mauzolej Gale Placidije u Raveni, ne može a da se ne zapita ko je bila ta žena koja je sahranjena na ovakvom mestu...

Autor: Nenad Prodanović

Pročitajte ceo tekst

Niko mi nikad nije tako objasnio nastanak Venecije!!!

Naughty boys... ccc...

Svaka cast....

Fantasticno! To je sve sto imam da kazem.

Sjajna prica...i dobra informacija!

svidja mi se prica...i sta je dalje bilo?! clap.gif' alt=':clap:'>

• 5 weeks later...

Zaista ste mnogo saznali sa tih putovanja,a sto je najlepse od svega ,zelite da sa svima nama podelite ta sananja! Sjajno! clap.gif' alt=':clap:'>

• 3 weeks later...

student sam likovnih umjetnosti,i očaran sam vašim poznavanjem detalja!svaka čast!!!

• 1 month later...

Da sam imala ovakvog vodica kada sam obilazila Veneciju .. clap.gif' alt=':clap:'>

• 1 month later...

Sjajno...Odlicno odradjen posao....Ja sam student likovne akademije,i izmedju ostalog ovaj mauzolej imam za ispit...Pa mi ovo dodje kao dodatna literatura...

Ako postoji jos neko ko se bavi slikarstvom ili bilo kojom umetnoscu,neka pise,jer prijatelja nikas mnogo...Moj mail [email protected]

• 2 months later...

hvala!

• 3 years later...

Hvala veliko i za pricu o Bolonji, i za pricu o mozaicima iz Ravene. Bila sam tamo 2011. godine, a nista od ovoga nisam znala....sada mi je slika mnogo potpunija. Prelepo pisete i molim vas nastavite tako, kako bi ste inspirisali mnoge od nas da se otisnemo vasim stopama... jos jednom HVALA