June 28, 200917 yr Granica između vode i peska oštra je kao da je lenjirom vučena; nema ničije zemlje, blagog prelaza koji bi nas upozorio da se udaljavamo od Nila i približavamo Sahari. Oba stopala na travi. Jedno stopalo na travi, drugo na pesku...Autor: Lazar Pašćanović Pročitajte ceo tekst
June 28, 200917 yr Hahah, sjajno i bizarno! Odlična pustinjska anegdota! A sad, pravac Holivud, mozda je dečko prepoznao u tebi buduću zvezdu!
June 29, 200917 yr Svaka čast, Lazare! Baš mi se dopao tvoj način pisanja. Jasne rečenice koje daju sasvim dovoljno informacija da se čovek zamisli, ali ne prejudiciraju ishod tog razmišljanja...
June 29, 200917 yr ej lazo divna priča, tajanstvena i poetična! može čovek dok čita da te prati u stopu, od rečice preko fantom-sela do pustinjske holivud-oaze...
July 14, 200917 yr Ostala sam bez teksta!! svaka čast što si tako postupio, jer, eto, sad nekako kontam da drugačije nije ni trebalo razmenili ste emocije, da ne kažem -vajbove heeeh i imam osećaj da si ti zapravo dobio blagoslov
July 18, 200917 yr Skroz sam se uživeo dok sam čitao, toliko je detaljno opisano, da mi se u glavi stvorila sliku kao da sam gledao neki film, sa tobom u glavnoj ulozi