Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Sjajno! Odabrao si odličan detalj za putopis, ispričao ga na duhovit i originalan način, naglas si me zasmejao nekoliko puta, a pride sam i otrčala u kuhinju po priručni sendvič (bez sušenog lososa ali sa pokojom sasušenom maslinom...) usled živopisne zamisli monačke večeri... Svaka čast, mislim da si uneo malo svežine u putopisni žanr uopšte clap.gif' alt=':clap:'>

monaco-thumb.jpgDa se u Monaku može večerati za trinaest eura, uz dve hulje koje su priredile jedan mali hedonistički performans nasred rive, uverio se i gospodin monački (uputili su me da je ovako ispravno) policajac, koji je na toj večeri silom prilika bio trinaesto prase...
Autor: Darko JovanetićPročitajte ceo tekst

Kakav odličan tekst, skroz mi je popravio raspoloženje :spot: Super što je ilustrovano slikom iz restor.. ovaj, sa ulice :green:

Nadam se da ćemo te čitati još nekom prilikom, ova vrsta humora mi je baš prijala clap.gif' alt=':clap:'>

Svaka čast, umeš odlično da uočiš ono komično u nekoj situaciji i zatim to ispričaš tako da zvuči još smešnije :) Ej, da je više 'vak'ih putopisa... Ovaj tekst mi vraća veru da ovaj sajt nije promašaj. Ne, ne šalim se.

Sajt je daleko od promašaja! Ja ga doživljam kao konak u kojem najčešće ćutim i osluškujem šta drugi govore,a s vremena na vreme i sam napišem nešto. Biće tekstova, samo nek je sajta :) Pozdrav svima i od srca hvala na komplimentima!

Extra duhovito, vrh lol::

Evo dokaza da se od skromnih sastojaka može napraviti vrhunska večera a jedna anegdota pretočiti u izvanrednu pričicu...Odlično preneta atmosfera, informacija taman kol'ko treba a trinaesto prase..

lol:: lol::

Bravo! clap.gif' alt=':clap:'>

Svaka ti cast.Originalno,kratko i duhovito....

:banana:

Sta reci nego clap.gif' alt=':clap:'>

Vispreno, zabavno, sjajn stil! Eto kako napraviti putopis zanimljivim i zabavnim! Bravoo!

bravo na kvadrat! Samo tako nastavi, momče!

• 2 weeks later...

Odlican putopis, slatko sam se ismejala i podsetila sopstvenih rucavanja po parkovima i parkinzima. :D sjajno!

• 1 year later...
  • 7 months later...

uf, ja trebao da krenem pre 2 dnaa, sad čekam tek sledeći vikend

• 1 year later...

Lepo, lepo! Ali, ako te put opet navede u Monako, vodim te na rucak za, ne bas 13, ali 15 evra... sa sve cašom odličnog provansalskog rozea! :)