Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

moze kompromis :)

:yok:  криза....

ипак, хвала на понуди... :ang:

• 3 weeks later...

Da pocnem od nekud  ;D

student sam fona (da li mi se cini ili nema kolega sa fona ovde?  :o ),buduci menadjer  :banana:

prvi semestar bese pomalo neuspesan  :psuje: ,ali nadam se boljem drugom  :)

mada se moja zamisao mog buduceg radnog mesta ne poklapa mnogo sa onim za sta nas sad spremaju (ja bih neko vise kuul mesto :P ),ali kazu da moze svasta nesto da se radi s fonom,pa ajd da im verujemo  :o

a planovi za neku blizu buducnost,da pocnem da ucestvujem u kulturnom razvoju Beograda,kasnije,kad se uhodam  ;D i sire,citava zemlja,region,sveeet!  clap.gif' alt=':clap:'>

Ja nisam, al sam blizak ideji da nakon zavrsenog faksa konkurisem za radno mesto na jednom od kruzera, da malo vidim taj tamo deo sveta,  i da rintam po 14 sati dnevno :) Koji posao radis tamo?

Ja sam mornar.

Ima li jos ljudi koji rade na kruzerima?

Kako je to kuul reći ,,Ja sam mornar...``  8-)

Želim jednom da kažem tako nešto. (a da je istina)

Ja sam mornar.

Ima li jos ljudi koji rade na kruzerima?

Kako je to kuul reći ,,Ja sam mornar...``  8-)

Želim jednom da kažem tako nešto. (a da je istina)

Ti onda slazi da si mornar. To je prvi korak. Mornari (i lovci) su veliki lazovi. :)

• 2 weeks later...
:P ja studiram ulicnu filozofiju smer  realno rasudjivanje,opstanak i kompleksnost jedinke ;) ma citam ovo ko sta radi i kontam da samo sto nisam bio zigolo i krimos,propali sportista(od svega odusto,svasta rgao a bio dobar :P ) i i i dalje ne znam sta hocu,a vreme prolazi :D radio u radnjama boje lakovi laminati,drzao i o5 drzim neki kafic,radio na pumpi,sito stampu,prodavao gume i sto sta na bubanj potoku,najlonu u ns,sabac,valjevo,kao klinja svercovo cigare 99te,cigare licno krio pod tablu :D  i tad vozio po bosni kola ne znaju zene koje tad prelazile po gorivo. Prodavao gorivo ranije 90tih Prodajem tehniku ves masine,frizidere,namestaj dovozim naruceno,tv,stubove itd itd prevozim :P ocete mozda na put,skupite 8 ljudi wozim povoljno. Prodavao skoro 4 god telefone(tu bio as greska sto prestao,zaeb i zaposlio se),sad dunulo da polazem za kinoloskog sudiju za dzukce inace gajim mastife i imam patuljastog pinca a o5 cu nabavim argentinsku dogu mozda,pa bacao pare na izlozbe :P sad nem pojma sta mi bi za owe prekookeanske i obezbedjenje a taman se posvadjo s sportom 2002e sutra se wrcem :D i sutra bukvalno :D u 11 sati polazem za swo naoruzanje koje moze dobije civil svih 5 kategorija u sremskoj mitrovici. 19tog aprila polazem za motorni camac,kraj maja za ronjenje.. Zagovoreno sve i uplaceno. Da nastavim...Zatamnjivao stakla,polirao kola,prodavao i ugradjivao muzike za kola..nadnice kopao kanale,postavljao ograde itd itd prodavao bicikle,teglio trosed po sred pratera u becu na glawi ko kornjaca,telio krave,drug veterinar pa pomagao,prodavao stripove,markice,vodio i organizovao konobare za svadbe,kosio sa trimerima,ma... :P i i toliko toga da ne znam kojim redosledom da napisem sve,nisam bio los nigde naprotiv cak i ok nego ne drzi me nista.. Cak i vojsci kad bio bacali me na 100strana al swud zezanje pijanke :D nego ja moram odem na psiho test da vidim sta odgovara da radim da to vise ne cuskam u cosak,osedecu lutajuci u svemu jedino ok sto ima toliko prica,toliko tema,toliko hobija a sve je neizvodljivo odjednom :) e sad  :) cinjenica da je skoro nemoguce spojiti lepo i korisno a da to ne upada u monotoniju i ne podleze nekom stereotipu mada ima ljudi poput -znam ih motoristi sa moto skupa slovenci neki rade 8 meseci,robije duple smene a 4 meseca lutaju po evropi i dalje na motorima,licno ne svidja mi se to :P nego da bi se oladio od putovanja jer to mi ne da da krenem nesto novo da radim po milion i sedmi put(posao ce o5 da uskomesa swe tripove). Ja cu da se odjavim i ovde na mesec dana :) da razmislim sta sledece da radim i realno kud dalje,pa javim sta novo  :mah:) vidimo se drugari :).. >>>nekad koracajuci stazom osvrcuci se oko sebe ne vidimo da smo dosli pred vrata a gledajuci ptice nismo zapamtili put,ostaje samo da se otvore vrata i zakoraci dalje<<< by ja :D :D da bi bio star i mudar moras kao mlad biti lud :)

:P ja studiram ulicnu filozofiju smer  realno rasudjivanje,opstanak i kompleksnost jedinke ;) ma citam ovo ko sta radi i kontam da samo sto nisam bio zigolo i krimos,propali sportista(od svega odusto,svasta rgao a bio dobar :P ) i i i dalje ne znam sta hocu,a vreme prolazi :D radio u radnjama boje lakovi laminati,drzao i o5 drzim neki kafic,radio na pumpi,sito stampu,prodavao gume i sto sta na bubanj potoku,najlonu u ns,sabac,valjevo,kao klinja svercovo cigare 99te,cigare licno krio pod tablu :D  i tad vozio po bosni kola ne znaju zene koje tad prelazile po gorivo. Prodavao gorivo ranije 90tih Prodajem tehniku ves masine,frizidere,namestaj dovozim naruceno,tv,stubove itd itd prevozim :P ocete mozda na put,skupite 8 ljudi wozim povoljno. Prodavao skoro 4 god telefone(tu bio as greska sto prestao,zaeb i zaposlio se),sad dunulo da polazem za kinoloskog sudiju za dzukce inace gajim mastife i imam patuljastog pinca a o5 cu nabavim argentinsku dogu mozda,pa bacao pare na izlozbe :P sad nem pojma sta mi bi za owe prekookeanske i obezbedjenje a taman se posvadjo s sportom 2002e sutra se wrcem :D i sutra bukvalno :D u 11 sati polazem za swo naoruzanje koje moze dobije civil svih 5 kategorija u sremskoj mitrovici. 19tog aprila polazem za motorni camac,kraj maja za ronjenje.. Zagovoreno sve i uplaceno. Da nastavim...Zatamnjivao stakla,polirao kola,prodavao i ugradjivao muzike za kola..nadnice kopao kanale,postavljao ograde itd itd prodavao bicikle,teglio trosed po sred pratera u becu na glawi ko kornjaca,telio krave,drug veterinar pa pomagao,prodavao stripove,markice,vodio i organizovao konobare za svadbe,kosio sa trimerima,ma... :P i i toliko toga da ne znam kojim redosledom da napisem sve,nisam bio los nigde naprotiv cak i ok nego ne drzi me nista.. Cak i vojsci kad bio bacali me na 100strana al swud zezanje pijanke :D nego ja moram odem na psiho test da vidim sta odgovara da radim da to vise ne cuskam u cosak,osedecu lutajuci u svemu jedino ok sto ima toliko prica,toliko tema,toliko hobija a sve je neizvodljivo odjednom :) e sad  :) cinjenica da je skoro nemoguce spojiti lepo i korisno a da to ne upada u monotoniju i ne podleze nekom stereotipu mada ima ljudi poput -znam ih motoristi sa moto skupa slovenci neki rade 8 meseci,robije duple smene a 4 meseca lutaju po evropi i dalje na motorima,licno ne svidja mi se to :P nego da bi se oladio od putovanja jer to mi ne da da krenem nesto novo da radim po milion i sedmi put(posao ce o5 da uskomesa swe tripove). Ja cu da se odjavim i ovde na mesec dana :) da razmislim sta sledece da radim i realno kud dalje,pa javim sta novo  :mah:) vidimo se drugari :).. >>>nekad koracajuci stazom osvrcuci se oko sebe ne vidimo da smo dosli pred vrata a gledajuci ptice nismo zapamtili put,ostaje samo da se otvore vrata i zakoraci dalje<<< by ja :D :D da bi bio star i mudar moras kao mlad biti lud :)

Hahhaha, mislim da sledeći hobi treba da ti bude blogovanje. Postaćeš novi Dudarim!

Dobro se ti pripremi za taj psiho test, pa nam javi kako je proslo :) Mislim da ce psiholozi cupati kosu s glave ;D

I nemoj da si slucajno podvaljivao tamo ;)

>>>nekad koracajuci stazom osvrcuci se oko sebe ne vidimo da smo dosli pred vrata a gledajuci ptice nismo zapamtili put,ostaje samo da se otvore vrata i zakoraci dalje<<< by ja :D :D da bi bio star i mudar moras kao mlad biti lud :)

:spot:  clap

Ubuntu 10.10 još malo, dok ne izađe 11.04, ali ovih dana isprobavam Ultimate Edition 2.8 a to mu dođe kao nabildovani Ubuntu  teg

U Beogradu sam, zapravo u Zemunu  ;D

A ti?

• 2 weeks later...

brm brm  ::crazy: ako neko resi da iznajmi camac :P do 20m i 100t deplasmana na reci ili mozda neki jedrenjak na moru do 12m i 3m sirine i 15 t deplasmana zovite  ::crazy: ucim da vas vozam

Predajem engleski ... cisto da se vratimo na temu. :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Radila u NVO sektoru dugo vremena, pa se okanila tog posla jer nema kruha u tom poslu... a i stranci se otisli uglavnom u druga krizna podrucja.

Nakon toga sam polagala razliku srednje; zavrsila gimnaziju pa sam upisala fizioterapeutsku.Nakon zavrsetka odstaziram, polozim strucni,ali posla nema  :bang:

Upisujem zdravstveni fakultet, smjer sestrinstvo i diplomiram u roku u martu 2011.god. Sad cekam mjesto da pocnem stazirat.

U medjuvremenu radim za razne agencije za istrazivanje trzista vec 4 god, kao terenski anketar, i mistery shopper  :happyyy:

Starci mi financiraju troskove rezija, hrane i sl jer ovi poslovi ma koliko dobri bili nisu stalni vec po projektu koji firma sklopi.

U slobodno vrijeme ucim njemacki i sl

Internet marketing, affiliate marketing... ako to išta kome znači :)

Sjajno  :pivoooo:

To je buducnost i tesko shvatljiv u Srbiji, ali mi je drago kada vidim da ima takvih ljudi koji teze pravilu 10-90!

Radim u radiju kao trudnica 3-4 sata dnevno. Imam dodatni prihod iz privatnog biznisa... a u sustini visim na netu jer je to za 90% gubljenje vremena (pogresno ga koriste) a 10% ima koristi od toga!

Po zanimanju elektrotehničar telekomunikacija, a radim svašta od servisiranja računara, Linuxa,  veb dizajna, servisiranja bicikala pa sve do poljskih radova. (Zvanično nezaposlen :( )