Posted October 29, 2009 Poklanjam Balkanflexi Pass sa neiskoriscena dva dana voznje. Vazi do 08.11. Nemam vremena da putujem tamo gde bih voleo, pa bolje da neko drugi iskoristi ova dva dana...Pa, zainteresovani neka se jave... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2009 Evo, ja se javljam! Taman mi treba za Makedoniju. Šaljem ti broj na PM, da se dogovorimo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 31, 2009 Ponuda za Flexi Pass i dalje vazi, posto je "panonski" morao da odustane od koriscenja usluga srpskih i makedonskih zeleznica, pa se s obzirom na brzinu i tacnost istih odlucio za autobus...Dakle, ako nekom treba karta, neka mi se javi... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2010 Poklanjam Balkanflexi 2 karte sa po 2 dana voznje, vaze do 29.05. Javite se... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2010 Verovatno je u pitanju onaj <26, ali ako kojim slučajem nije (mislim, da mogu da ga koriste i ovi stariji penzosi) oberučke se javljam kao potencijalni daroprimac ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2010 Super! Evo, šaljem ti PM da ne gušimo forum. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2010 jer ponuda i dalje vazi ili je poklonjen voljan sam i da ponudim neki dinar za njih.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2010 Darko tema je od 18.5. a balkan fleksipas vazi samo mesec dana! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2010 tu sitnicu sam smetnuo s uma!bravo za mene! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites