Jump to content

Featured Replies

Posted

Isao sam mnogo puta kolima na Temisvarski aerodrom i to gladan  :( pa me zanima ko poznaje malo Temisvar da me uputi na neku dobu a jeftinu klopu a moze i neki savet za cugu  :pivoooo:

Unapred zahvalan a nadam se i sit  :D

Pronađi supermarket Kaufland, ispred ima fast food koji radi punom parom, imaju neke kobasice i ćevape, ima stolova, ali jede se stojeći. Tu su i dva aparata za kafu i ostale napitke.  Ako dolaziš iz pravca Srpske Crnje, izbićeš pravo na jedno raskršće gde ćeš s leve strane videti taj Kaufland. Desno je Billa.

Ako nećeš da jedeš u tom fast foodu, onda na tom raskrscu skreni desno i nakon par stotina metara, (mozda i malo vise) s leve strane ćeš videti kao restoran-terasu, tu je i sportski klub koji se zove "Orlovi". Tu ima mala i velika pljeskavica. Mala je 5 leja, a velika 9. Bila je ukusna. Inače, sve su to manje više iste cene po celom gradu, ako govorimo o fast foodu.

Pazi se samo gde jedes,za Kaufland ne znam,za Orlove znam da su ok. Fast Food-ovi su katastrofalni ovde,a cesto se i otruju ljudi. Ako bas moras da klopas,imas restoran,video si sigurno "Lepa Brena" se zove,sa desne strane na putu za aerodrom,drzi ga Novo Pazarac,nije losa klopa,a cene kakve su,nemam pojma.ili lepo odes u MCD pa se tamo polako trujes :) Mada ti je moja preporuka da jedes Picu,i uopste italijansku klopu posto ima jako puno Italijanskih restorana koje drze Italijani (mada,verovatno je tvojoj devojci muka od toga ) :)

• Author

Hvala na odgovorima.

@Makaveli13

Nisam video "Lepu Brenu", gde se nalazi na putu?

McD bi preskocio ali napisi gde je za nedaj boze ;)

Inace sto se tice devojke sa njom malo muku mucim ovde oko klope, ona nije neki preterani ljubitelj mesa u klolicinama koje se ovde konzumiraju (kod moje mame ako za nedeljni rucak nema dve kile mesa na trpezi ko da nije ni pravila rucak  :D) ona mnogo vise voli paste salatice i tako to a ukusi za pizzu nam se jako razlikuju.

@goranvu

Da li je taj natpis "Orlovi" na srpskom ili rumunskom pa si ti prevo na srpski?

Da li rumuni prihavtaju da im se plati u EUR-ima? (ovi na aerodromu nisu gadljivi na evre ali me uvek zavrnu za par leja)

Mozes da jedes i u Iulius Mall-u, koji je usput ako se obilazi centar. Na drugom spratu postoji citav niz razlicitih fast food restorana jedan do drugog - od kineskog, preko KFC-a, picerija i sl, do srpskog rostilja (sarabesc grill).

Rumuni ne primaju evre, ali u Iulius Mall-u i na svakom spratu postoji bar jedna menjacnica (mislim da ih nema samo na spratu sa restoranima). Kurs je oko 4.2 RON za 1 EUR.

Ni ja nisam video "Lepu Brenu", ali cu obratiti paznju sledeci put. :D

Natpis "Orlovi" je na srpskom, latinicom. Zato sam i stao tu jer mi je natpis privukao pažnju.

McDonald's je u samom centru, na Piata Victoria, preko puta zgrade Opere. Ima barem jos jedan, (koji je i McDrive) ali ne bih znao da ti dam smernice, jer ja tamo nabasam vozajuci se, ali uglavnom tu je u širem centru grada.

Pazi se samo gde jedes,za Kaufland ne znam,za Orlove znam da su ok. Fast Food-ovi su katastrofalni ovde,a cesto se i otruju ljudi. Ako bas moras da klopas,imas restoran,video si sigurno "Lepa Brena" se zove,sa desne strane na putu za aerodrom,drzi ga Novo Pazarac,nije losa klopa,a cene kakve su,nemam pojma.ili lepo odes u MCD pa se tamo polako trujes :) Mada ti je moja preporuka da jedes Picu,i uopste italijansku klopu posto ima jako puno Italijanskih restorana koje drze Italijani (mada,verovatno je tvojoj devojci muka od toga ) :)

Ja sam se otrovao u Suceavi pri povratku iz Ukrajine.... Majke im ga i ovima sto su me otrovali i ovima sto vode racuna o cistoci WC-a u vozovima.

Ovo za Mall ti je dobra preporuka,a i vredi ga videti... Ako hoces dobru picu ili pastu,javi se na pvt,pa cu ti lepo objasniti gde da ides...

• Author

Ovo za Mall ti je dobra preporuka,a i vredi ga videti... Ako hoces dobru picu ili pastu,javi se na pvt,pa cu ti lepo objasniti gde da ides...

Objasni ovde, moze i drugima da posluzi ;)

Do Mall-a je vrlo lako doci odakle god da dolazis. Po celom Temisvaru postoje saobracajni znakovi koji vode deo Iulius Mall-a.